Witam, mam pytanko odnośnie tej gry. Na mojej Blizard 1230 50Mhz + 32 MB FAST RAM ta gierka słabo chodzi. Czy na apollo 040 40MHZ ktoś próbował odpalić ją na pełnym ekranie pixel 1x1, jeśłi tak to czy chodzi płynnie ?
na 040/40 w max. ekranie w 1x1 chodzi tak sobie, lepiej wtedy przełączyć na ekran o "stopień mniejszy" i jest już płynniutko. Zresztą całego breathlessa przeszedłem na 030/50 w trybie fullscreen 2x1i nie narzekałem
Dokładnie,bez patcha v1.1 nawet na 040/50Mhz kulawo sie grało.Był też patch dla 060,bo bez niego proc wpadał często w trapy i gra chodziła jak na gołej A1200
Jezeli ruszy na MOSie, to i tak trzeba bedzie podlaczyc TV, poniewaz gra nie jest promowalna i uzywa PALu. W koncu MOS PUP nie wylacza AGA, wiec mozna sprobowac...tylko ze nie pracuje tez w systemie, to pewnie zamrozi MOSa :(
Może ruszy na A1200, bo ta ma kości AGA. Na Pegazie otwiera ekran z jakimiś śmieciami. Nie wiesza się, ale poprawnym działaniem nie da się tego nazwać.
Skoro juz o tym... Czy komuś udało się odpalić tę gierę na karcie graficznej? Pamiętam, w recce w MA stało jak byk napisane, że Breathless otwiera systemowy ekran i działa na kartach graficznych, ale mi się ta sztuka nigdy nie udała :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.