[#31] Re: Civilization

@Dawi, post #1

Heh, ja może nieco odejdę od sedna topica. Niedawno miałem okazję pograć sobie w Civilization4 na PC i spostrzeżenia są 2.

1) Sid Meier wrócił do korzeni - 4 jest bardzo podobna do starej poczciwej Cywilizacji, bez tych wszystkich udziwnień z Civ2 i Civ3. Oczywiście lepsza grafika, itp. ale też dochodzi kilka fajnych elementów jak surowce, religia - bardzo dobre motywy. Słowem miód!

2) Na dosyć mocnym PC na mapie Large i wzwyż po roku 1600 zaczyna się tak ślimaczyć jak Civka AGA na mojej gołej A1200 albo jak UFO na A600 w misji terror :))

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem