@Dawi,
post #2
Na tym długim korytarzu straciłem sporo czasu, na pewno da się to przejść ciągłym biegiem, ale można też (ja tak zrobiłem) wchodzić na kolejne miny, a jak jest mało energi wracać się do teleportera i do "falującej" ściany. Najpierw trzeba przejść trzy lasery (w tej lokacji jest ulepszona amunicja) zawieszone nad sufitem: można kucnońć i szybko się przeczołgać, potem trzeba przejść obok trzech kulek: podejść jak najbliżej a gdy kulka będzie w górze przejść spokojnie. Potem trzeba rozwalić trochę robotów, rozwiązać zagadkę z przełącznikami i można wejść w drzwi. Barierę da się przejść idąc tyłem i strzelając, albo szybko się tocząc. Co do piesków, najlepiej zapisać stan gry, pujść do nich, podejść do symbolu na ścianie i zanotować, załadować z powrotem zapisany stan gry, nie iść w lewo. Jak zauważyłeś w tym całym korytażu będą trzy symbole: przy pieskach "X", przy drzwiach przez które weszłeś "S", na końcu "zygzak". Jak dalej będą problemy to pisz. Moja metoda jest czasochłonna i wymaga częstego saveload. Pozdrawiam.