[#1] Duke Nuken na Ami
mam port tej gry ale powiedzcie mi Skad mozna sciagnac wersje gry jakiej wymaga ten port??? czy dn3d ma juz statu frewerowy??? chodzi mi o to czy sciagajac ta wersje nie narruszam praw autorski wzglednie gdzie ja mozna kupic??

Benedykt

[#2] Re: Duke Nukem na Ami

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Gra wciąż nie jest darmowa. Gra działa raczej słabo na 040 (w niektorych momentach nawet bardzo), o niższych nie wspomnę. Więc jeżeli nie masz przynajmniej 040, to lepiej się za nią nie bierz. A jeżeli chodzi o inne sprawy, to... hmm... zapraszam na priva

[#3] Re: Duke Nuken na Ami

Port obsługuje chyba jakąś konkretną wersję (Platinium, czy jakoś tak - ten temat był poruszany). Do nabycia w sklepie z grami na PC lub po prostu u wydawcy.
[#4] Re: Duke Nuken na Ami... ale dla WOS+CGX

Jak w temacie - czy uruchomil ktos wersje WOSowa (wiem ze taka byla...)?? Jesli tak to jak dzialala??

Pozdrawiam!

[#5] Re: Duke Nuken na Ami... ale dla WOS+CGX

@Lokaty, post #4

szybko

[#6] Re: Duke Nuken na Ami... ale dla WOS+CGX

@rzookol, post #5

Ale wyczerpujaca odpowiedz - a moglbym taka dostac??

[#7] Re: Duke Nuken na Ami... ale dla WOS+CGX

@Lokaty, post #6

To i ja poproszę:D

[#8] Re: Duke Nuken na Ami

@mailman, post #3

Atomic (czyli v1.3), a nie Platinium ;)

[#9] Re: Duke Nuken na Ami... ale dla WOS+CGX

@Fazior, post #7

http://www.soft3dev.net/pages/dukenukem3d_e.php

nie działa dzwięk, reszta jest ok, nie mam jej teraz na dysku więc opieram się o moją pamięć

trzeba pobajerować także z configiem to można uzyskać wyższe rozdziałki, na najniższej (320-240) jest bardzo płynna o ile pamiętam no wyższych już nie tak bardzo :)

[#10] Re: Duke Nuken na Ami

@Solo Kazuki, post #8

Byłem blisko :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem