[#1] Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??
Czy ktos zapoznal sie z tym tytulem ( http://www.5sl.org/~appelr/muscarine/ )?? Gierka pokrecona, psychedeliczna, stworzona w dosc prosty sposob (na enginie zwanym GRAAL) moze nietrudan, ale za to oryginalna. Ktos przeszedl? Kiedys pisalem do autora o kontynuacje, ale nie wyszlo. Moze ktos cos wie na ten temat??

Ostatnia modyfikacja: 22.07.06 11:25
[#2] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #1

Ja grałem, mile wspominam. Chyba zagram jeszcze raz, tym bardziej że widzę jest spolszczenie. Z tego co pamiętam gra nie miała zakończenia, albo było on jeszcze niezrobione. Także polecam zagranie, tym bardziej że jest za darmo.
[#3] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@madman15, post #2

Wlasnie interesowalo mnie to jak gra sie miala skonczyc... naprawde przyjemna... moze raz jeszcze sprobuje napisac do autora??

[#4] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #3

Ja przeszedlem i miala zakonczenie...Przynajmniej to co tam bylo wziolem za dosc sensowny koniec...

[#5] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Mat, post #4

Ciekawe bo jak pamietam bylo cos a'la "to ne continued..." ?

[#6] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Mat, post #4

Hej Mat! - czyzby wskazywalo wszystko na to ze Erice sie trip skonczyl?? :D

[#7] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #6

Trip tripem ale giera zajefajna...
[#8] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@TJindy, post #7

Fakt - pomysl z grzybami dosc szokujacy, ale fabula wymyslna. Moj ulubiony motyw z "another brick in the wall" - czyzby jakas aluzja do Floydow? :D
Jeszcze nawiazujac do grzybow - na stronie jednego z autorow mozna znalesc ladna kolekcje zdjec grzybow, ale nuklearnych ...

[#9] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #8

grzybow, ale nuklearnych

Hehe, to moze tym razem to aluzja do "Matki o atomowym sercu"... :)
[#10] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Andrzej Drozd, post #9

Kto wie, kto wie...

[#11] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #6

Pamietam ze na koncu byl taki wir przenoszacy Erice gdzies tam - dla mnie to byl wystraczajacy koniec tej gry (scislej - tej czesci gry - wtedy mialem nadzieje ze powstanie nastepna).

[#12] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #1

Z tego co pamietam, nie bylo zakonczenia...
Wlasnie bawie sie z polska wersja...
Nie mam polskich czcionek, to u mnie tylko u mnie tak sie zachowuje?

[#13] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Mat, post #11

Pamietam ze na koncu byl taki wir przenoszacy Erice gdzies tam

Tak właśnie kończyła się niedokończona wersja gry. Ja też (w zeszłym tysiącleciu chyba ) pisałem do autora o ukończenie i nawet mi odpowiedział, że pracuje nad nim, ale jakoś nigdy nie spotkałem kontynuacji. A może przegapiłem??

Ostatnia modyfikacja: 29.07.06 22:15
[#14] Re: Eirca's Trip... czyli Muscarine i kontynuacja... ??

@Lokaty, post #8

Dobre grzyby nie sa zle

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem