[#1] czy wyszły te gry na cd32?
Chodzi od Whale's Voyage 2 i Tower Of Souls. Czy te gry są na CD32 albo czy wyszły na CD (nie bootującym) lub czy w ogóle wyszły na jakimś CD. Jest w sieci wiele niejasnych informacji. Czy ktoś je widział naocznie lub posiada jakieś wiarygodne informacje?
[#2] Re: czy wyszły te gry na cd32?

@cholok, post #1

Co do Whale's Voyage to polecam moje dwie recenzje znajdujące się w Strefie gier. Dużo czasu zajęło mi dotarcie do tych informacji. Whale's Voyage 2 na CD nie wyszło.
[#3] Re: czy wyszły te gry na cd32?

@mailman, post #2

To ja sie podpne .sam ta z ciekawosci zapytam była taga gra na pc MEGA RACE i MEGA RACE II jedynka miala wyjsc na cd32 nawet gdzies widzialem oferte. Intereuje jeden aspekt czy ta gra miala w wersji na amige obciete filmy??? ma to ktos albo moze gral?? i sie podzieli wrazeniem?/

Benedykti

[#4] Re: czy wyszły te gry na cd32?

@Benedykt Dziubałtowski, post #3

Wątek na temat gry Megarace już był na forum. Poszukaj. Gra nigdy się nie ukazała.
[#5] Re: czy wyszły te gry na cd32?

@mailman, post #2

Dzięki za info. Zasugerowałem się tym, że kiedyś można było ściągnąć WV2 na back2roots i był nawet skan z okładki, ale to musiała być jakaś domowa przeróbka.

To jeszcze zostało jakieś info o Tower Of Souls na CD.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem