[#1] Burntime
Czy da się wygrać w Buntime? jakie znacie ciekawe połączenia przedmiotów w tejże grze i do czego służą/ z czego powstają owe "wynalazki"?

[#2] Re: Burntime

@Lord_10up, post #1

Da się, grę przeszedłem, podpowiedź jak tego dokonać można uzyskać od ludzi (na pewno trafisz w końcu na kogoś kto podpowie co można zrobić), o ile się ich popytasz, no a z mutantami to oczywiście nie pogadasz ;)

Ciekawe połącznia przedmiotów - już nie pamiętam, ale na pewno konstruowałem pompy ręczne jak i mechaniczne, pułapki na szczury oraz pułapki na psy, konstruowałem też inne rzeczy w tej grze. Miałem jeszcze takie radyjko, ale nie miałem jednej części (nie mogłem znaleźć) i nie udało mi się go uruchomić, no ale bez niego grę przeszedłem.

[#3] Re: Burntime

@grxmrx, post #2

Ja zawsze miałem problemy z prowiantem... nigdy w porę nie mogłem skonstruowac pompy, lub po dłuższej wyprawie baniaki wysychały a zapasy żywności wymiatało.:/

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem