[#1] szukam nazwy gry...
szukam nazwy gry, w którą grałem mając 7 lat (więc nie pamiętam nazwy). Wiem otej grze tylko tyle że była 2D, widok był z góry. Pamiętam jeszcze że Pierwszy gracz był helikopterem, a drugi czołgiem i kiedy była woda to gracz drugi kierował motorówką.
Jeżeli ktoś coś skojarzy to prosze żeby napisał.
[#2] Re: szukam nazwy gry...

@DTX, post #1

SWIV

[#3] Re: szukam nazwy gry...

@ussarius, post #2

Tylko, że w SWIV drugi gracz kierował raczej jeepem z dużym działem;)

[#4] Re: szukam nazwy gry...

@ussarius, post #3

No, motorowy to ja jakos tam nie widzialem. ;d

[#5] Re: szukam nazwy gry...

@Kokos, post #4

Masz słaby wzrok :P

http://hol.abime.net/2240

[#6] Re: szukam nazwy gry...

@Korni, post #5

Dzięki chłopaki. to dokładnie to o co mi chodziło OK
[#7] Re: szukam nazwy gry...

@Kokos, post #4

Kurczaki.. A jednak..

Źle ze mną...

[#8] Przepiekna gra..

@DTX, post #1

O ludziska... Teraz sobie przypomniałem pewną piękną gierę. A grafikę to już miała przepiękną... W końcu przypomnialem sobie tytuł.

Carcharodon: White Sharks

No zobaczcie jak ona w ogóle się prezentuje... Miód..

Niesamowite. Grałem w to jeszcze za podstawówki (siakieś początki), a niemal czuje zapach tej gry. Po prostu muszę do niej wrócić. Prawda. że piękna? OK

Ostatnia modyfikacja: 26.08.06 10:56

Ostatnia modyfikacja: 26.08.06 10:56
[#9] Re: Przepiekna gra..

@Kokos, post #8

Istotnie. Grafika dopracowana, paleta kolorów bardzo dobrze dobrana a to wszystko zaledwie na OCS/ECS. Niestety nie grałem, więc nie wiem jak z grywalnością.

[#10] Re: Przepiekna gra..

@Kokos, post #8

Próbowałem grać ale ten poziom trudności VS. brak czasu...
Recencja na zachętę byłaby mile widziana ;)
[#11] Re: Przepiekna gra..

@Yanoosh_Shoonay_, post #10

Brak czasu to straszna rzecz, zwłaszcza jak się znajdzie coś ciekawego, a tu trzeba się uczyć do sesji poprawkowej.

[#12] Re: Przepiekna gra..

@ZigZag85, post #11

Trzeba było się nauczyć za pierwszym razem;)

[#13] Re: Przepiekna gra..

@Kokos, post #8

Na obrazku pięknie, a w rzeczywistości drętwo i siermiężnie.
Gra na poziomie shareware.

[#14] Re: Przepiekna gra..

@Kokos, post #8

Fajny jest motyw z Metalliki:)

[#15] Re: Przepiekna gra..

@PopoCop, post #13

Hehe co chcesz - ja jak grałem po raz pierwszy na Ami u Prince to był to Death Trap - i sądziłem że to kunszt nad kunszty .. jak po paru latkach wróciłem do niej no to się o mało nie posikałem ze śmiechu. Aczkolwiek tę strzelankę grałem i mi się nawet podobała ...
[#16] Re: Przepiekna gra..

@TJindy, post #15

To niekoniecznie musi być wina wieku gry, przecież jest bardzo dużo starych gier, mających nawet ponad 20 lat, w które gra się dziś z przyjemnością.
"White Sharks" kojarzy mi się z inną grą tego typu, a mianowicie "T-Racer". Miała ona świetny efekt paralaksy w tle, fajnie wyglądała na obrazku, ale grywalność słabiutka (a grałem kiedy to była nowość).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem