[#1] Ubek, poziom 4 - Hala fabryczna
Witam!

Czy jest jakiś sposób na ułatwienie sobie przejścia tego? W normalnym trybie nie jestem w stanie, bo zaraz zastrzeliwują mnie snajperzy z okien. A zestrzelić ich z tamtąd nie mogę, po amunicji starcza najwyżej na jednego.

Pozdrawiam. :)
[#2] Re: Ubek, poziom 4 - Hala fabryczna

@Daclaw, post #1

Granatami kochany, tylko granatami :D

[#3] Re: Ubek, poziom 4 - Hala fabryczna

@OSH, post #2

Odgrzewam temat no ale może kogoś najdzie zagrać to się mu przyda, granaty to dobra opcja ale można też jednym celnym strzałem z karabinu(który wygląda jak pistolet maszynowy ppsz czyli po prostu pepesza), problemem jest szybko przycelować zanim cię trafią, snajperzy są na galeryjkach na górze, takie ciemne miejsca, nie widać ich, jak w pobliżu są iskry to znaczy że obok są snajperzy)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem