[#1]
Pomocy w znalezieniu gry na amige
Witam Was wszystkich.
Poszukuje "starej" gry na Amige. Nie pamiętam tytułu ale troszke pamiętam fabułę tej gry.Gra jest z rodzaju turowych.
Akcja gry:
Wybiera sie oddział żołnierzy którzy poruszaja sie w jakiś korytażach jakiegoś "budynku" i muszą dotrzeć do końca tych korytaży aby otwożyć coś w rodzaju "drzwi", i potem muszą szybko uciekać. W korytażach oddział spotyka przeciwników (nie pamiętam jakich ale niektóre z nich są trudne do zabicia). Walka polega na tym że chyba żucało siecoś w rodzaju chyba dwóch kostek z oczkami od 1 do 6 i suma ich dawała moc strzału do przeciwnika, a przeciwnik komputerowy też określał siłę strzału za pomocą tych "kostek".Po otwarciu tych "drzwi" co turę znikają korytaże i pomieszczenia.
Tylko tyle pamiętam z tej gry a bardzo mi sie podobała no i chciałem odświerzyć ją i pograć ale nie pamiętam tytułu a szukanie w sieci jakiejś gry i nie znać tytułu to mija sie z celem a już przeszukałem kilkadziesiąt stron z grami do amigi i nic nie zwróciło mojej uwagi że to właśnie ta gra, na razie bez rezultatu.

(((((
Mam ogromną prośbe do Was. Moze kojazycie o jakiej grze pisze i bardzo prosze o podanie jej tytułu.
Bardzo was prosze o pomoc w znalezieniu tytułu do tej gry a ja już sobie ją zassam z sieci.
Bardzo dziękuję za pomoc i jestem bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam i Diękuję.