[#1] Rozszerzenie ram do A500
Witam.
Mam takie rozszerzenie jak na zdjęciu. Niestety nie mam instrukcji jak to podłączyć do płyty amigi. Na płytce z podstawką pod Gary'ego są oznaczenia JP2 - tę zworkę już zlokalizowałem na płycie A500, oraz JP8L i JP8R.. Zworkę JP8 znalazłem, ale nie jestem pewien czy to ta właściwa, te dodatkowe literki wprawiły mnie w zakłopotanie. Jeśli ktoś dysponuje instrukcją od takiego rozszerzenia to prosiłbym o przesłanie na maila.
Moduł ma oznaczenie A701B ZIP. Produkcja Elbox. Na Amiga-hardware.com nie ma ani słowa na ten temat. Nawet nie wiem ile pamięci jest na tej płytce.

Ooops. pomyliłem działy. Sorry.

Ostatnia modyfikacja: 18.10.06 21:00
[#2] Re: Rozszerzenie ram do A500

@Louis, post #1

Widac ze jest to rozszerzenie Elboxu. Napisz do nich moze Ci pomoga.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem