[#1] szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!
Jak w twmacie szukam gry z dzieciństwa tylko kompletnie nie pamiętam jak się nazywała. Pamiętam za to fabułę gry a mianowicie była to gra z typu przygodowych, chodziło się się takim piratem na wyspie i uwalniało się jakiś ludzi z klatek, zbierało się pieniądze przechodząc z komnaty do komnaty, wiem że były 4 poziomy czy wyspy do przejścia, może komuś to się z jaką grą kojarzy?? Jeśli tak to piszcie!! Dzięki z góry.

[#2] Re: szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!

@diarika, post #1

http://www.ppa.pl/artykul_Traps_n_Treasures_7_15_419.html

[#3] Re: szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!

@diarika, post #1

Traps & Treasures? Heh spoznilem sie:P

Ostatnia modyfikacja: 24.10.06 23:39
[#4] Re: szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!

@grxmrx, post #2

Tak to ta gra, wielkie dzięki jesteście genialni OK

[#5] Re: szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!

@diarika, post #4

Słuchajcie pomóżcie raz jeszcze!
Mam już tą grę i chciałam se pograć, ścignełam WinUAE1200 ale nie wiem jak ustawić ustawienia:( Już próbowałam na wiele sposobów ale nie idzie, może ktoś mi napisze w skrócie co powinnam nastawić??

[#6] Re: szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!

@diarika, post #5

Poszukać naprawdę nie boli. Tu masz artykuł.
[#7] Re: szukam pewnej gry z dzieciństwa pomóżcie!!

@mailman, post #6

Juz czytałam ten artykuł wcześniej, ale już sama sobie poradziłam i poszło

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem