[#1] Quake III i myszki optyczne
Nie wiem jakim cudem, ale ostatnio zepsuła mi się już druga myszka optyczna w czasie gry w Quake III... i żeby było jeszcze dziwniej zaczęła się zachowywać tak samo jak poprzednia zanim się zepsuła. Czy ktoś miał podobne problemy?

[#2] Re: Quake III i myszki optyczne

@Solo Kazuki, post #1

Tak to bywa z tanim chińskim badziewiem :P
Kup sobie jakieś Razera (byleby nie Vipera) a jeśli ci szkoda $ na myszkę to A4Tech'a (conajmiej X-708 ) ja osobiscie uzywam Razera Copperhead'a i jestem zadowolony :)

Ostatnia modyfikacja: 19.11.06 21:54
[#3] Re: Quake III i myszki optyczne

@Solo Kazuki, post #1

Kup jeszcze kilka takich samych. Na razie wygląda mi to na przypadek.

[#4] Re: Quake III i myszki optyczne

@Solo Kazuki, post #1

A można wiedzieć jakie objawy były? Tak z ciekawości pytam, bo osobiście mam od 4 lat tą samą mysz optyczną i jedyny problem to taki, że "przetarła" się na lewym klawiszu, w okolicach rolki i na korpusie po prawej stronie przy końcu. Ponieważ teraz tam "prześwituje", to IMHO wyglada nawet lepiej niz na początku. ;)
[#5] Re: Quake III i myszki optyczne

@Solo Kazuki, post #1

Ale chyba nie przyciski? Ja mam wyjmowane i obrotowe Alty po tym jak odkrylem Slam Tilta:) A wczesniej nie lubilem pinballi.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem