[#1] Titus the Fox -
Titus the Fox to moja ulubiona gra z dzieciństwa:)
Niedawno przez przypadek odkryłam tę grę na nowo i chętnie do niej powróciłam. Muszę jednak przyznać, że jest dość trudna do przejścia jak na zręcznościówkę... i tutaj przejdę do mojego "problemu":)

BARDZO PROSZĘ O POMOC!

Nie mogę przejść etapu 5 (katakumby). Nie wiem co zrobić w komnacie z wielkim katem z siekierą! Udało mi się ustawić pudełka tak, żeby wejść na górną platformę po lewej stronie. Jest tam otwór w ścianie, ale nie mogę przez niego przejść. Nie wiem, co robię nie tak.

Co mogę zrobić, żeby wydostać się z komnaty z katem?

Z góry dziękuję za pomoc:)
[#2] Re: Titus the Fox -

@kg, post #1

Wrzuć w avatar swoją fotkę.

Potem zobaczymy. :)

[#3] Re: Titus the Fox -

@El Amigos, post #2

bieżesz skrzynkę wskakujesz na inną, z niej na windę, zrzucasz skrzynkę na łep kata. Chyba tak go kiedyś pokonałem.

[#4] Re: Titus the Fox -

@ZigZag85, post #3

Dzięki za pomoc!:)
Udało mi się dotrzeć do levelu 8:)
[#5] Re: Titus the Fox -

@kg, post #4

Nie ma za co, jak kiedyś grałem w tą grę to doszedłem do etapu z kanałami, nie wiem który to był dokładnie, ale gdzieś za katakumbami. Fajna gra wymaga zarówno wysokiej zręczności jak i kombinatorstwa.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem