Wątek zamknięty
[#1] gdzie znajde "w potrzasku" ?
witam mam problem

Wie ktos gdzie znajde ta polska, stara gre "w potrzasku" ?Wydawca byl L.K. Avalon i seven Stars

Ewentualnie jakas strone ze screenami z tej gry ?

Moge ja kupic rowniez za pare groszy albo najlepiej niech ktos mi wysle dyskietke z nia.
Obiecuje, ze nie bede jej kopiowal tylko wlacze przestestuje i odesle dyskietke spowrotem

Help... szukam juz od dluzszego czasu ale nie w zab...
[#2] Re: gdzie znajde "w potrzasku" ?

@selur, post #1

oooooo jesteś pewny ze to wydało lk avalon?? jeśli tak to ja się biore za szukanie autorów :)

Benedykt

[#3] Re: gdzie znajde "w potrzasku" ?

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

Aaa witam naszego 'Lowce glow'

Ano jestem pewny bo wpierw oblecialem sporo stron w poszukiwaniu tego stufu

http://hol.abime.net/4469
[#4] Re: gdzie znajde "w potrzasku" ?

@selur, post #1

Wie ktos gdzie znajde ta polska, stara gre "w potrzasku" ?Wydawca byl L.K. Avalon i seven Stars

AnimArt ma nadal w ofercie.

Ewentualnie jakas strone ze screenami z tej gry ?

HOL, Lemon

Moge ja kupic rowniez za pare groszy

Ofertę kupna proponuję zamieścić w dziale Giełda.

albo najlepiej niech ktos mi wysle dyskietke z nia.
Obiecuje, ze nie bede jej kopiowal tylko wlacze przestestuje i odesle dyskietke spowrotem

Rozumiem, że to Twoja deklaracja. A gwarancję jaką dajesz?

Zamykam wątek i nie będę wyjaśniał powodów. Odpowiedź znasz, bo sam ją napisałeś kilkanaście dni temu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem