Ehh widze jednak, ze lubujesz cenzure do granic absurdu.
Cenzurę zastosuję następnym razem, jeżeli rozpoczniesz zamknięty wątek. Złamałeś regulamin już dwukrotnie.
Po pierwsze podales mi jakas idiotyczna strone.
http://animart.webpark.pl/asft.htm
AnimArt to sklep. Odnośnik znajduje się także w Teleporcie, lecz z racji, że nie chciało Ci się szukać podałem Ci adres. Mają w ofercie tytuł, którego szukasz.
Na owym "AnimArcie" widnieje oferta plyt 'Aminetu'.
Brak umiejętności szukania już udowodniłeś. Nie udowadniaj, że nie potrafisz też czytać.
Sprzedaje "wlasnosc publiczna" Aminetu ?!
Widzę, że gdy kiedyś twierdziłem, że jesteś totalnym żółtodziobem nie pomyliłem się, choć tak bardzo się przed tym broniłeś. Firma Schatzruhe od dawna przygotowywała kompilacje z oprogramowaniem z Aminetu. Wyszło tego ponad 50 części + 4 megakompilacje. Skąd jednak możesz o tym wiedzieć, skoro jesteś żółtodziobem? I tak, mieli na to zgodę (mieli, bo zaprzestali już produkcji). Podobne płyty znajdziesz w ofercie innych sklepów internetowych, które sprzedają amigowe oprogramowanie (Vesalia, eFunzine). Te nazwy zapewne też Ci nic nie mówią, bo niby i skąd.
"albo najlepiej niech ktos mi wysle dyskietke z nia.
Obiecuje, ze nie bede jej kopiowal tylko wlacze przestestuje i odesle dyskietke spowrotem"
Oczywiscie z ta dyskietka to byl taki niewinny zart ale jak widac strasznie cie to ubodlo...
Złamałeś regulamin prosząc o oprogramowanie, które do momentu napisania tamtego posta nie było ogólnodostępne (i na tę chwilę nadal nie jest). Zrobiłeś to z perfidną premedytacją, gdyż doskonale wiesz na jaki temat ostatnio była dyskusja.
"Zamykam wątek i nie będę wyjaśniał powodów. Odpowiedź znasz, bo sam ją napisałeś kilkanaście dni temu"
No sorry ale to juz jest przegiecie... ja nie notuje wszystkiego w kajeciku tak jak ty to robisz i nie pamietam co napisalem 3 dni temu a co dopiero parenascie.
Na szczęście archiwum forum zapamiętuje. A tam
napisałeś co następuje:
No i dobrze... tyle, ze zamiast odrazu karcic goscia mozna bylo by mu napisac:
" Tutaj ich nie znajdziesz.
Popytaj wsrod innych na wlasna odpowiedzialnosc."
Napisałem tak Tobie zgodnie z Twoją wolą. Ale jak widzę, też Ci się nie podoba, bo Ty z zasady jesteś przeciwnikiem prawie wszystkiego (czemu dowód także dałeś w tamtym wątku).
przez to twoje zamykanie watkow robi sie strasznie nudno...
nastepnym razem proponuje jednak wyedytowac post zamiast zamykac caly watek (np z "gdzie znajde" na "gdzie otrzymam" ..
no chyba wtedy nikt sie nie przyczepi o jakakolwiek probe czegokolwiek...
Pozwolisz, że jako moderatorzy, w imieniu redakcji PPA, będziemy decydować co będzie kasowane, co zamykane, a co zmieniane.
Dostałeś dwukrotne upomnienie za naruszenie regulaminu forum. Jeżeli nie będziesz dalej go przestrzegał, a w przypadku jego naruszenia nie będziesz zgadzał się z decyzją moderatorów, możesz zawsze stąd odejść. Przypomnę tylko, że stając się uczestnikiem forum PPA zgodziłeś się przestrzegać regulamin (i nie jest istotne czy Ci się on podoba, czy nie).
Zamykam wątek po raz ostatni. Każde kolejne
otwarcie nowego wątku, który będzie wywlekał tę sprawę będzie skutkować jego usunięciem. Z ewentualną dalszą korespondencją zapraszam na prywatny adres.