[#1] Poszukuję tytułu gry
Witam. Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu gry. Dużo z niej nie pamiętam bo dawno w nią grałem. była to przygodówka-zręcznościówka, grało się takich chyba goblinem/gremlinem/wikingiem :P. zaczynało się stojąc przy róznychinnych takich stworkach i trzebabyło wykorzystywać przedmioty aby ich wystraszyć lub poporstu przegonić. jednemu chyba tabakę z zza głowy się wysypywało i wtedy on kichał. potem chyba był taki garnek do którego różne rzeczy się wkładało, wtedy tło się zmieniało. gra ogólnie była bardzo humorystyczna z kolorową grafiką.
pozdrawiam.

Ostatnia modyfikacja: 13.12.06 15:51
[#2] Re: Poszukujê tytułu gry

@Barabian, post #1

[#3] Re: Poszukujê tytułu gry

@Barabian, post #1

Twój opis, wskazuje konkretnie na 2 etap Goblins 3.

Ostatnia modyfikacja: 13.12.06 16:50
[#4] Re: Poszukujê tytułu gry

@Yanoosh_Shoonay_, post #3

Aha dzięki faktycznie, zapomniałem o 3 części golbins bo 2 pierwsze mi nie pasowały. Wielkie thx :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem