[#1] EOB AGA
Z okazji pojawienia sić wersji AGA gier EOB i EOB2 chciałem sobie powspominać aktywnie. EOB działa ładnie na Amidze jak i na winuae (szkoda tylko że nie zrobiono opcji na CGX). Niestety stoje już ma drugim poziomie poddziemi (poziom z 3 teleporterami). Nie mogć znaleźć klucza do przejścia na nastćpny poziom. Kiedyś była w jakiejś gazecie drukowana solucja do obu czćsci. Pamićta ktoś jaka to była gazeta ?

Pozdrawiam
[#2] Re: EOB AGA

@RadoslawF, post #1

Nie spać. W archiwum z EoB jest solucja wraz mapkami (też na aminecie). Gazetki: computer studio, świat gier (tylko mapki do EoB2).
[#3] Re: EOB AGA

@cholok, post #2

Jest ale po angielsku. Wiem że musze sie dostać na "sublewel" "death section" ale jak sie tam dostac to już nie bardzo.
[#4] Re: EOB AGA

@RadoslawF, post #3

Jest winda. Zapomniałem drzwi zamknąć.

Pozdrawiam
[#5] Re: EOB AGA

@RadoslawF, post #4

EOB1 było przerobione w Computer Studio - przez kilka numerów ciągnęli solucję. Gdzieś w necie była czytelnia starych czasopism, były CS w .pdf-ie.

[#6] Re: EOB AGA

@TenMatys, post #5

http://retroreaders.makii.pl

ostatnio doszło sporo CSów więc i ta solucja powinna się tam znajdować

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem