[#1] Twoja ulubiona gra darmowa lub szerłer
Tak jak w temacie, podajcie tylko gry ktore nie sa opisane w dziale gry. Ale osobno mozna tez "rzucic" pare rzeczy na temat tych opisanych :)
[#2] Re: Twoja ulubiona gra darmowa lub szerîer

@Andrzej Drozd, post #1

Quake, aż dziw, że nie ma opisu :P Trzeba coś z tym zrobić :)

[#3] Re: Twoja ulubiona gra darmowa lub szerîer

@Korni, post #2

Nie wiem jak to jest dokladnie jesli chodzi o Quake, ale darmowy jest chyba tylko WAD typu shareware, czli z pierwszym swiatem. Podobnie jest z Hereticiem i Hexenem. No, ale nie wiem dokladnie. Jezeli mialbym racje to gra podpadalaby pod wersje demo. A mi zalezy na calych, aminetowych grach, ktore mozna dokonczyc. Czasami zdarza sie za jakas gra na Aminecie jest tylko w wersji demo, a na innej stronie w wersji pelnej i legalnej. Podawajcie tez linki do takich gier. Dziekuje :)

Ostatnia modyfikacja: 08.01.07 17:52
[#4] Re: Twoja ulubiona gra darmowa lub szerłer

@Andrzej Drozd, post #1

Battle Duel (shareware) http://img212.imageshack.us/my.php?image=battleduel03bn1.gif
bardzo fajna gra, chociaż jej starszy odpowiednik- Scorched Tanks http://www.fileboost.net/images/screen/large/l003597.jpg pomimo słabszej grafiki posiada więcej rodzju broni co czyni ją bardziej grywalną.

Ostatnia modyfikacja: 08.01.07 18:36
[#5] Re: Twoja ulubiona gra darmowa lub szerłer

@Andrzej Drozd, post #1

Babeanoid 2 - rewelacyjny arkanoid
Poing - też fajny ball'n'bat
Pacomix 2 - trochę mało etapów, ale też nie jest zły
Deluxe Galaga - chyba klasyka

Na razie tyle pamiętam.
[#6] Re: Twoja ulubiona gra darmowa lub szerłer

@Andrzej Drozd, post #1

Muscarine

[#7] Re: Twoja ulubiona gra darmowa lub szerłer

@Lokaty, post #6

"Juwelen des Lichts". Zarąbisty niemiecki RPG.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem