[#1] In Shadow of Time
Czy ktoś umie poruszać się po mapie w tej grze? W moim przypadku wskazanie jakiegoś miejsca (Run to...) powoduje, że robi się "bum" i koniec gry - pokazuje się menu początkowe.

[#2] Re: In Shadow of Time

@PopoCop, post #1

Nikt nie grał w tą grę?

[#3] Re: In Shadow of Time

@PopoCop, post #2

Ja nie miałem jeszcze okazji, ale z tego co czytałem na innych forach ludzie nie mają problemów z grą. Może kwestia Twojej konfiguracji? Może coś się gryzie?
[#4] Re: In Shadow of Time

@PopoCop, post #1

Odkopuję temat, bo wróciłem do gry.
"Wybuchanie" postaci okazało się zabezpieczeniem gry, które na szczęście daje się ominąć.

Mam teraz problem z przejściem Rozdziału 2. Ktoś może dał radę go przejść?

[#5] Re: In Shadow of Time

@PopoCop, post #4

Ze sie "niesmialo" podlacze pod temat... skad mozna teraz pobrac ta gre? Aminet "nic nie mowi", a strona glowna gry oferuje tylko demo...

[#6] Re: In Shadow of Time

@Lokaty, post #5

A spróbuj tu:
http://agtw.abime.net/game.php?id=33

[#7] Re: In Shadow of Time

@Sir_Lucas, post #6

THX!! :)
A wiesz moze, czy zawiera ta aktualizacje, ktora byla dolaczona do newsa na PPA?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem