[#1] Innocent Until Caught
Chyba malo osob gralo, bo tematu nie widze na forum :)
Genialna gra przygodowa, pamietam jak kiedys kupilem ja w sklepie "w ciemno", nawet nie mialem pojecia co to bedzie za gra. Cena grala glowna role, gra box nowa w folii kosztywala 16zł!!! A sprawdzalem ceny w sklepach w SecretService - 49zł!! Hoooola Trzeba kupic.
Poczatkowo srednio odebralem gre, jakos tak dziwnie sie gralo. Jednak w koncu odkrylem magie Innocenta - pieknie sie gralo, nie mialem opisu, siedzialem dniami i nocami :) A po 12 latach.... kilka dni temu dopiero dorwalem druga czesc Innocenta - "GUILTY" (juz PC-Only) Gra tez swietna, ale jednak wg. mnie ustepuje sporo jedynce :) W Guilty gralem pod DOSBox, obawialem sie "super" muzyki Adlib/SB style, jednak gra ma supprt GUS'a i muzyczka grala z "Amigowa" jakoscia OK

IUC:

GUILTY:

[#2] Re: Innocent Until Caught

@siudym, post #1

ja grałem ale potem mi sie dyskietki zepsuły

[#3] Re: Innocent Until Caught

@siudym, post #1

Nie miałeś opisu mówisz ? Nie wiem kiedy nie miałeś, ale w numerze 2/1997 Amiga Computer Studio, była napisana przeze mnie solucja ;) A gra faktycznie dobra !

[#4] Re: Innocent Until Caught

@elt, post #3

No ja gralem w 1996 roku z tego co pamietam, dopiero w 50-60% gry dorwalem recke/opis w SS (od znajomego) :)

Ostatnia modyfikacja: 05.02.07 17:54
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem