[#1] Super gra
Miałem kiedyś Amigę. Posiadałem dyskietkę z pewną znakomitą grą, której nazwy nie pamiętam i nigdzie nie mogę jej znaleźć. Polegała ona na tym, że pływało się pod wodą jakimś wodnym agentem w stylu pingwina albo ryby i wykonywało się zadania, np.: zatykało się dziury w tankowcu, bo zanieczyszczał wodę itd. Była to super gra i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś powiedział mi jak się ona nazywa oraz, w miarę możliwości, gdzie mogę ją dostać.
[#2] Re: Super gra

@KubaAmigowiec, post #1

http://hol.abime.net/780

Chyba to to :]
[#3] Re: Super gra

@KubaAmigowiec, post #1

[#4] Re: Super gra

@Mir3k, post #2

Wielkie dzięki, to ta gra!!!
[#5] Re: Super gra

@KubaAmigowiec, post #4

Witam wszystkich. Pomyślałem że nie będę zakładał nowego tematu tylko podepnę się do tego... Mam taką prośbę, może mi ktoś napisac jak sie nazywa taka gra na amige (w 99% na amige... ), jest ona podobna do CONTRY która była na pegazusa, jest to platformówka w której szło sie tylko w prawą strone, grało sie gosciem który strzelał do wszystkiego :) można było grac w 2 osoby, z tego co pamietam to po pierwszej rundzie mozna bylo "kupic" sobie bron m.in. był tam do wyboru miotacz ognia i inne bronie... Grałem w to za dzieciaka i od dawna szukam nazwy tej gry ale nie moge znalesc. Wiem że podałem dosc ogolny opis ale malo co pamietam, mam nadzieje że znajdzie sie ktoś kto będzie wiedział co to za gra, z góry dzięki za odpowiedz, pozdro :)

Ostatnia modyfikacja: 10.03.07 21:53
[#6] Re: Super gra

@Damian1112, post #5

[#7] Re: Super gra

@Norbert, post #6

Łoo... to rzeczywiście ta gra :))) Wielkie dzieki, mam jeszcze takie pytanie bo widze ze sie znasz na tym (a ja niebardzo) jest możliwosc pogrania w tą gierke na PCie ? emulatory wiem ze sa na amige, tylko szukalem romu i znajdowalem tylko kody do tej gry... :/
[#8] Re: Super gra

@Damian1112, post #7

hmm, poszukaj na [adres usunięty przez moderatora]

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem