[#9]
Re: Czy ktoś może natknął sić na REMAKE Moonstone !?
Ignorowany przez 34 użytkowników
@Rodzyn,
post #8
MOonstone ..cudo
Mnie sie zawieszala ta gra w momencie jej konczenia ... heh zle skrakowana byla ;d
HAHAHAha.... "...polski klon TYRAN"
Ta gra chyba powinna sie zwac TaRAN... bo taranuje wszystkie moje pozytywne doznania estetyczne, jakie moga sie pojawic podczas ogladania obrazow generowanych przez OCS
Rzeczywiscie... nie natknalem sie nigdzie na klon Moonstone'a na komputery. A dzielo IronClawa stoi juz w miejscu od kilkunastu miesiecy, o ile nie dluzej...
Witam ponownie 'Rodzyna' (nadal ta ksywka mnie rozwala)
Mysle, ze zle szukales... bo programistow chetnych bylo wielu, problem w tym, ze zazwyczaj byli to programisci w Blitz B. albo Amosie, ktore jak wiadomo predkoscia nie grzeszyly, ale do niektorych rodzajow gier pasowaly jak ulal. Tak na serio nie byly to basici tragiczne.
Jedynie w kraju Amos zyskal sobie zla slawe po tylu gniotach wypuszczonych przez rodzimych programistow... no ale coz to nie jedyne co wyroznia nasz kraj na tle innych... sa jeszcze gorsze rzeczy ;d
---
Akurat tak sie sklada, ze cos skrobie w Amosie i jesli nadal masz ambicje do rysowania czegokolwiek to wolaj ... moze sie przydasz

Wiecej Info uzyskasz pod moim gg.