[#1] Ishar 2 - problemik
Mam kłopot na wyspie Jona ... W pewnym momencie na tej wyspie postacie źle sie czuja ( jakaś klątwa czy cuś :P) co powoduje że obrażenia od moich ciosów przechodzą na moich ludzi a nie na przeciwników ... Jaki jest na to sposób ??

Pozdro ! :)
[#2] Re: Ishar 2 - problemik

@Ticalion, post #1

Polecam zapoznać się z rozwiązaniem do gry. Podzielone jest na etapy, więc nie musisz sobie psuć z przyjemności grania czytając całość.
[#3] Re: Ishar 2 - problemik

@mailman, post #2

Czytałem ... nie tylko to ale i kilka innych ale pisze : "Zauważysz, że podchodząc do orłów Twoja drużyna trochę źle się poczuje. To miejsce jest zaklęte. Należy odczynić klątwę, zabić orły i kierować się dalej." NALEŻY ODCZYNIĆ KLĄTWE ... ALE JAK ? :)
[#4] Re: Ishar 2 - problemik

@Ticalion, post #3

Chyba trzeba przygotować napój BULKAL, ale sprawdzić będę mógł dopiero wieczorem.
[#5] Re: Ishar 2 - problemik

@mailman, post #4

Raczej MILDONG (anty zawrót głowy) i czar curse-lifting (nie pamiętam symbolu ikonki).
[#6] Re: Ishar 2 - problemik

@cholok, post #5

A czy MILDONG nie jest przypadkiem później? Do MILDONGA trzeba mieć wszystkie kwiatki i nie ma możliwości stworzenia więcej niż 5 eliksirów... A jeden kwiatek na pewno jest za tymi orłami. MILDONG to napój na lęk wysokości (anti-vertigo), więc tutaj trzeba jak sugerujesz ten na odczarowanie klątwy. I chyba właśnie nie napój, lecz po prostu zdolność, któregoś z bohaterów... Wieczorem sprawdzę to dokładnie.
[#7] Re: Ishar 2 - problemik

@mailman, post #6

Dobrze mówisz, czar na klątwę, a nieco później napój. W opisie jest to w jednym zdaniu więc podałem wszystko, bo grałem w to już wieki temu.
[#8] Re: Ishar 2 - problemik

@cholok, post #5

Czar Curse lifting ... No spoko ale moze jednak ktos pamieta ikone tego czaru bo tam chyba nie ma zadnych opisow do czarow tylko ikonki właśnie :)

Dzieki za odzew !
[#9] Re: Ishar 2 - problemik

@Ticalion, post #8

Tutaj jest manual do ishara 2:
http://mandragore.lautre.net/grenier/fiches/ishar2.htm
ale po francusku. Jeśli to exorcisme to ikonka z X. Jeśli nie to kombinuj sam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem