[#1] co to za gry
Witam!
Mam pytanie odnośnie 2 gier, pamietam że grałem w nie na Amidze, chciałbym pograć znowu ale nie pamiętam tytułów.
Jedna z nich to dokąłdnie nie pamieam nawet co się robiło, coś się zbierało, jakieś diamenty czy coś innego i potem było ukłądanie z jakiś liter czy innych wyrazów hasła, wiem że jednym z tych haseł to było kilimanjaro, czy jakoś tak (chodzi o ten wulkan w afryce).
Druga gra to chodziło sie po planszy jakimiś kolorowymi kuleczkami (nie pacman i nie dizzy), i sie wybierało jedną kuleczke, i każda kuleczka mogła robić coś innego, jedna mogła ciągać klocki, inna mogła skakać czy jakoś tak.
Było to dobre 10 lat temu jak nie wiecej i mam mgiełkę w pamięci, wiem że opisy są raczej skromne, ale jeżeli ktoś grał w te gry to wiem że są wystarczające.
Bardzo dziękuję za jakiekolwiek zainteresowanie i czekam z niecierpliowścią na osobę, któa wie co to są za gierki.
Pozdrawiam
[#2] Re: co to za gry

@HImajesty, post #1

[#3] Re: co to za gry

@HImajesty, post #1

Co do drugiej gry to jest "Fury of the Furries" spójrz na mój avatar :P
Gorąco ją polecam. OK
[#4] Re: co to za gry

@Kiv_Master, post #3

Witam i pozdrawiam!!

Mógłby kolega poprawić swojego avatara bo coś go nie widać. :)

Chyba zdjęcie jest za duże albo jakiś dziwny format kompresji
[#5] Re: co to za gry

@Kiv_Master, post #3

no dokłądnie to ta gra, bardzo serdecznie dziękuję:) jeszcze tylko ta pierwsza...
[#6] Re: co to za gry

@Norbert, post #2

i ten piekny furowy napis "winners don't use drugs " ;D
[#7] Re: co to za gry

@Leon, post #4

Mógłby kolega poprawić swojego avatara bo coś go nie widać.

To po prostu Twoja przeglądarka nie obsługuje niektórych PNG.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem