[#1] co to za gra?
Witam wszystkich, dawno temu to było i nie pamiętam czy gra był na amige czy też na commodore.

Pamiętam że pierwszy motyw z gry jaki mi się przypomina to żółw który leżał na taśmie na której jeden koniec to była piła tarczowa a drugi wiadro z wodą podłączoną do prądu, główny bohater miał wspiąć się po drabinie i przejść na drugą stronę planszy ratując żółwia i przechodząc do kolejnego etapu...

Za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć więcej szczegółów ale będę bardzo wdzięczny gdyby ktoś z Was mnie naprowadził na nazwę tej gry...

Pozdrawiam bardzo serdecznie
Sachiel
[#2] Re: co to za gra?

@sachiel, post #1

Creatures

[#3] Re: co to za gra?

@reactor, post #2

w 10 :)

dzięki wielkie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem