[#1] Nazwa gry:) ja ja nazywalem "dziewczynki":)
Witam!! Chciałem się zapytać czy ktoś zna taką grę... Ja ją nazywalem potocznie "dziewczynki" niestety nie pamietam nazwy... Grało się nią we dwóch... Chodzily sobie 2 dziewczynki i atakowaly potworki... jedna runda byla z krokodylem, ktory rodził małe krokodylki... nie wiem cyz to przypadkiem nie była ostatnia runda tej gry:) Chodzilo się tam po drabinach:) prosze o pomoc bo chcilabym sobie powspominac te czasy:)
[#2] Re: Nazwa gry:) ja ja nazywalem "dziewczynki":)

@camil16, post #1

[#3] Re: Nazwa gry:) ja ja nazywalem

@camil16, post #1

Rod-land - http://hol.abime.net/1271

[#4] Re: Nazwa gry:) ja ja nazywalem

@Norbert, post #2

Dzieki ot o chodzilo:) Wspomnienia wrócą:)

edit:

A skad moge pobrac ta gre zeby mi poszla na pececie?? B chcialbym sboe w nia jeszcze zagrac:) i jakim programem ja otworzyc:)

Ostatnia modyfikacja: 29.04.07 20:28
[#5] Re: Nazwa gry:) ja ja nazywalem

@camil16, post #4

Haha! Ja jak przeczytałem tytuł tego wątku to już wiedziałem o co chodzi. :) Swoją drogą ja i moja siostra nazywaliśmy tę grę "laleczki". xD

[#6] Re: Nazwa gry:) ja ja nazywalem

@camil16, post #4

Nie wiem jak z prawami autorskimi tej gry, ale najlatwiej chyba "znajdziesz" wersje MAME na www.romnation.net. Emulator tez tam powinien byc.
[#7] Re: Nazwa gry:) ja ja nazywalem

@Andrzej Drozd, post #6

Hej posiadam rodland na dyskietce do a 500
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem