[#1] AB3d Special edition?!
Wlasnie kiedys w C&A w news'a natknelem sie na zapowiedz Alien breed 3d special edition!Wiem ze jeszcze w jakiejs gazecie o tym wspomniali!Miala to byc wersja full screen z pixelami 1x1!Co z tego wyszlo???!!!Wie ktos moze ?!!Oczywiscie nie chodzi mi o ab3d2 (tez podejrzewam ze team17 zrezygnowal z se na rzecz 2'ki)!Pozdro all!

[#2] Re: AB3d Special edition?!

@deejayremix, post #1

no wlaśnie z tego SE wyszedł TKG :)

[#3] Re: AB3d Special edition?!

@Pinto, post #2

A szkoda, bo wg mnie pierwsza część była grywalniejsza ... nytlko rozdzielczość wszytsko rozwalała ...

[#4] Re: AB3d Special edition?!

@deejayremix, post #1

wogole zeby bylo ciekawiej mial byc alien breed na Playstation 2 i na DreamCasta ,wersja na deceka miala byc kontynuacja seri ab3d (fpp) a na ps2 miala byc lekko izometryczna nawiazujaca do cz pierwszej i drugiej AB
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem