[#1] Pomocy - Szukam gry
Witam :D Jak widac jestem tutaj nowy i mam problem. Poszukuje gry w ktora gralem na Amidze 1200. Nie znam jej tytulu ale wiem jak wygladala. Nie pamietam jak wygladala rozgrywka single player'owa ale w multi player'owej chodzilo o to ze na dwoch koncach mapy staly 2 bunkry w ktorych odradzali sie gracze. Pamietam ze mozna bylo kupowac ruzne bronie ktorych bylo dosc duzo do wyboru. Po calej mapie jezdzil "droid-czlg" i ciezko go bylo rozwalic ale chyba za niego dostawalo sie jakas kase czy cos. Wiem jeszcze ze byla mozliwosc wyboru rasy ktora chce sie grac (czlowiek, mutant, cyborg). W tej grze kamera byla umieszona nad polem walki i nie byl to rzut tak jak w Cannon Fodder a raczej wygladalo to jak Alien Breed. Jezeli ktos wie i kojazy o co mi chdzi prosze o odzew a jezeli ktos wie o co mi chodzi i jeszcze ma roma tej gry to prosilbym o wyslanie mi go na poczte (ppuucceekk@o2.pl) lub podanie tutaj linka do strony z tym romem.

P.S. - Sorry za brak polskich znakow.
[#2] Re: Pomocy - Szukam gry

@Pucek, post #1

Chaos Engine 2?
Niestety, Romów Ci u nas brak
[#3] Re: Pomocy - Szukam gry

@Yanoosh_Shoonay_, post #2

:( niestetu to tak nie wygladalo ale dzieki za szybka odpowiedz :)

Przejzalem jak wygladaja wszystkie gry z serii The chaos engine i to na pewno nie ten tytul

A i jeszcze jedna rzecz o ktorej wlasnie sobie przypomnialem. Mozna bylo kupis sobie taka bron ktora nazywala sie "Giga Nuke" a diala ona tak ze rozwalala pol mapy. Gralem w nia z kumplem dosc dugo kiedy bylem malym szkrabem i bardzo nam tej gry brakuje wiec bardzo prosze o dalsza pomoc.

Ostatnia modyfikacja: 15.05.07 14:09

Ostatnia modyfikacja: 15.05.07 14:21
[#4] Re: Pomocy - Szukam gry

@Pucek, post #1

[#5] Re: Pomocy - Szukam gry

@Grzegorz Kraszewski, post #4

Taaaaaaaaaaak Jest jest jest dziekuje ci za pomoc :) ale jestem happy. Dziekuje za pomoc :)
[#6] Re: Pomocy - Szukam gry

@Pucek, post #5

Sorry ze nie zrobilem edycji ale troche inny problem poruszam, a mianowicie mam problem z odpaleniem tej gry pod WinUAE. Mam wszystkie kick starty i wyswietla mi sie ze wszystko jest Available. Pierwsza czesc odpala sie normalnie ale juz z druga sa klopoty. Pozatym rom drugiej czesci ma rozszerzenie "hdf", a ja zabardzo sie na emulacji nie znam, chociaz udalo mi sie do kilku rzeczy dojsc i poczytac troche na ten temat. Prosze o pomoc. Posiadam wersje WinUAE 1.4.1
[#7] Re: Pomocy - Szukam gry

@Pucek, post #6

1. Pytanie zadane w niewłaściwym dziale forum
2. Przejrzyj FAQ, a znajdziesz tam odpowiedzi na Twoje pytania.
[#8] Re: Pomocy - Szukam gry

@Pucek, post #6

Z tego co widzę to część druga wymaga AGA, więc uruchom całość na konfigu z A1200.
[#9] Re: Pomocy - Szukam gry

@Yanoosh_Shoonay_, post #8

Juz gre uruchomilem ale jest jeden maly problem, a mianowicie wszystko chodzi bardzo powoli i wogole grafika jest ostro popaskowana nie czaje o co chodzi. Czy ktos mial takie problemy z tym tytulem?
[#10] Re: Pomocy - Szukam gry

@Pucek, post #9

Trudno cokolwiek określić bez screenshotu czy konkretniejszego opisu, ale:

> wszystko chodzi bardzo powoli
Może Twój komputr niedomaga już w emulacji AGA?

> grafika jest ostro popaskowana
Scanlines?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem