[#1] prośba o wycenienie
Prosze o wycenienie tych gier- mam zamiar je sprzedać,a nie wiem jaką cenę wymagać.

Populous 2- gra strategiczna, klasyk, działa na A500. oryginalne pudełko (w stanie idealnym), instrukcja w stanie BDB- (na ostatniej stronie napisane kody do poziomów), karta z zestawem komend (instrukcja instalacji), artykuł gazety "Computer Studio" z poradami do gry, dyskietka 5,25' z grą (chyba nieoryginalna), dyskietka z grą Populous 2 (raczej oryginalna- nadruk jest komputerowy) i 3 dytkietki nagrywane już samodzielne- 2 z kopiami zapasowymi gry i jedna "savedisk".

Sid Meier's Railroad Tycoon- symulacja kolei. Bardzo rozbudowana gra. oryginalne pudełko (stan dobry), instrukcja obsługi (186stron) stan bardzo dobry-, Karta rejestracyjna "IPS Computer Group", 2 plansze na błyszczącym papierze, z kolorowymi obrazkami przedstawiającymi gałęzie strukturalne w grze (Player Aid Card)- obie dwustronne, Dodatek Techniczny- instrukcja instalacji (wszystkie instrukcje po polsku), i dyskietki- jedna 5,25 nagrywana samodzielnie, 2 dyskietki oryginalne z grą Railroad Tycoon, 4 dyskietki nagrywane samodzielnie z kopiami zapasowymi gry.

East vs. West -Berlin 1948. Gra przygodowa-strategiczna (chyba). Pudełko w stanie dobrym+, instrukcja w stanie bardzo dobrym, plakat dwustronny w stanie celującym- przedstawiający z jednej strony okładkę z gry a z drugiej reklamy gier, oryginalna kaseta z muzyką z gry i narratorem, 2 dyskietki (oryginalne) z grą.

pozdrawiam i czekam na odpowiedź

[#2] Re: prośba o wycenienie

@Lord_10up, post #1

heh.od zeta na allegro-ludzie ci wycenia sami
[#3] Re: prośba o wycenienie

@jarecki130, post #2

Widziałem jakie ceny są a gry od złotówki- 1,25 zł to norma:) A chcę sprzedać do sklepu.

[#4] Re: prośba o wycenienie

@Lord_10up, post #3

Wiesz tylko kolekcjonerzy chetnie gry takie kupia.Trudno wycenic
[#5] Re: prośba o wycenienie

@Lord_10up, post #1

Po dziesięć zeta puść :)

[#6] Re: prośba o wycenienie

@aMifan, post #5

Eh... za taką cenę to mi się nie opłaca sprzedawać:) Myslałem, że stare gry, w bardzo dobrym stanie są bardziej chodliwe niż najnowsze gry na pc... szkoda

[#7] Re: prośba o wycenienie

@Lord_10up, post #6

fantasta

[#8] Re: prośba o wycenienie

@Pinto, post #7

Jaki znowu fantasta?
http://www.allegro.pl/item197738156__jp]_civilization_box_.html

Ostatnia modyfikacja: 23.05.07 08:03
[#9] Re: prośba o wycenienie

@OSH, post #8

Albo to...

http://www.allegro.pl/item203509822_lotus_3_amiga_super_wyscigi_mega_rarytas_warto.html
[#10] Re: prośba o wycenienie

@Lord_10up, post #6

Mysle ze wiecej niz 10 zl za nie nie dostaniesz. Civilization i Lotus 3 o ktorych pisali OSH i kocjano to naprawdę klasyki gatunki i rarytasy, natomias RRT i Populus jakos nie wryly sie szczegolnie w pamiec. Chociaz zycze ci zebys sprzedal jak najkorzystniej OK

Dodano:
Dopiero zauwazylem ze temat jest sprzed 3 tygodni. Jak tam, sprzedales te gry?

Ostatnia modyfikacja: 13.06.07 19:44
[#11] Re: prośba o wycenienie

@Lorak, post #10

Nie, nie sprzedałem jeszcze. Doszedłem do wniosku, że skoro dostanę za nie maksymalnie 30 zł, to wolę zostawić je u siebie- dla mnie to klasyka i miło czasami popatrzeć na pudełka. Oczywiście zmieniłbym zdanie gdybym zarobił na komplecie 150zł... ale na to się nie zanosi:)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem