[#1] Alfabet Smierci AGA WHDload
Witam

Szukam oryginału tejże gry ( i AGA i ECS )do patcha ( slave w wersji z sieci AGA wstępnie działa ). Poszukuje też solucji. Oczywiście jak ktoś by był bardzo chętny to można się pokusić o translacje i przetłumaczyć na inne języki ( ale to sprawa dalsza ). Osoby chętne do testów niech odezwą sie do mnie na maila, ( jedną osobę już mam i od razu dziękuje, że będzie testować ) wtedy wyśle slave i inne istrukcje.

Pozdrawiam

[#2] Re: Alfabet Smierci AGA WHDload

@asman, post #1

Solucję mam. Trochę ogólnikowa jest (z C&A) ale da się na jej podstawie grę ukończyć. Jak jeszcze potrzebna to daj znać.
[#3] Re: Alfabet Smierci AGA WHDload

@asman, post #1

mam oryginal w wersji ecs.
[#4] Re: Alfabet Smierci AGA WHDload

@asman, post #1

Podesłałem solucje :)
[#5] Re: Alfabet Smierci AGA WHDload

@quaint, post #3

Witam,

Super, to teraz na pewno praca nad slavem ruszy dalej.

Pozdrawiam

[#6] Re: Alfabet Smierci AGA WHDload

@Mir3k, post #4

Witam,

Dzięki, z pewnością się przyda.

Pozdrawiam

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem