[#1] assassin
Witam!

Pamietam kiedys gralem w wersje assassina w kotrej sie biegalo po jakies budowie. Moze wiecie jak sie nazywala taka wersja? lub z gdzie ja dorwac?

[#2] Re: assassin

@Banderas, post #1

Assassin Special Edition?

[#3] Re: assassin

@PopoCop, post #2

No to chyba bylo to.
Dzieki

[#4] Re: assassin

@Banderas, post #3

Ogólne znalazłem dwie wersje assaina, normalną i se. W obydwu biegało się po budowie. Niby gra ta sama a "realizacja" inna. Główny bohater w SE zamiast żócać nożami strzela z działka ala predator zamontowanego na dłoniach, ma też inny kolor włosów. Etapy - w wersji normalnej były bardzo długie, miały nawet mówione podpowiedzi. W Se są skrócone i podzielone na 4 części, nie ma pierwszego epizodu, więc nie zobaczymy jednego bosa i kilku przeciwników.

[#5] Re: assassin

@ZigZag85, post #4

Ogólne znalazłem dwie wersje assaina, normalną i se. W obydwu biegało się po budowie. Niby gra ta sama a "realizacja" inna. Główny bohater w SE zamiast żócać

RZUCAĆ! Ludzie, dwa byki w jednym, popularnym słowie!

nożami

Bumerangiem, a nie nożami.

strzela z działka ala predator zamontowanego na dłoniach,

Na ramionach.

Etapy - w wersji normalnej były bardzo długie, miały nawet mówione podpowiedzi. W Se są skrócone i podzielone na 4 części, nie ma pierwszego epizodu, więc nie zobaczymy jednego bosa i kilku przeciwników.

Do tego dodam jeszcze, że zmieniła się całkowicie filozofia rozgrywki. W pierwotnej wersji należy uzbierać jak najwięcej gwiazdek, nie stracić energii i wybić wszystkich przeciwników w jak najkrótszym czasie. W SE trzeba po prostu biec na oślep jak najszybciej, co będzie skutkować wysokim bonusem po ukończeniu etapu... (największy bonus przyznawany jest za czas, który pozostał).
[#6] Re: assassin

@mailman, post #5

"żócać"

Ha ha nie no, nie moge ... dawno takiej "szopki" nie widzialem !
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem