[#1] Sukam gry.
Witam! Mam prosbe do Was, a mianowicie poszukuje gry w ktora gralem w dziecinstwkie ale zapomnialem jej nazwe a teraz wlasnie chcialbym sobie w nia pograc i mam problem...

Wiec gra polegala na tym, ze byla rozgrywka pomiedzy dwoma zamkami oddzielonymi chyba jakas fosa czy cos w tym stylu, i zadaniem gracza bylo to aby wybudowac mur okalajacy jak najwieksze terytorium wokol zamku, by ustawic tam jak najwieksza ilosc armat. Budowalo sie klockami takimi jak sa w tetrisie. Potem byla rozgrywka i niszczylo sie mur wroga, i potem znow chwila na odbudowanie sie i tak w kolko az do zniszczenia przeciwnika. Jak ktos wie jaka to gra to bardzo bym prosil o padanie jej nazwy, bo nigdzie nie moglem jej znalezc.
[#2] Re: Sukam gry.

@demoniasty, post #1

Może chodzi o tą grę:
http://hol.abime.net/1197
[#3] Re: Sukam gry.

@witekk, post #2

O kurde :D Wielkie dzieki! Wlasnie o ta gre mi chodzilo:D Teraz trzeba bedzie tylko poszukac , grac i grac ;D Jeszcze raz dziekuje OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem