[#1] Kid Chaos - pomocy!
Nie mogę przejść poziomu 4-1 gry "Kid Chaos" (pierwszy poziom świata "Techno fortress" ). Dochodzę do miejsca, w którym widać wyjście - jest ono pod podłogą miejsca, w którym stoję. Problem w tym, że nie wiem jak tam się dostać. Pomocy...

[#2] Re: Kid Chaos - pomocy!

@PopoCop, post #1

Tak to wygląda na obrazku.

[#3] Re: Kid Chaos - pomocy!

@PopoCop, post #2

Z tego co pamiętam, to musisz wykorzystać te odbijaczki do tego, aby się odbić wyżej i przeskoczyć wysoką ścianę. Podobny trick trzeba zastosować w pierwszym świecie, aby dostać się miejsca z kwiatkami na samym szczycie platform (aby mieć 100% zniszczeń).
[#4] Re: Kid Chaos - pomocy!

@mailman, post #3

Spróbowałem i nic z tego. Korzystając z odbijaczki można wskoczyć do pomieszczenia z bonusami, ale żadnej wysokiej ściany przeskoczyć się nie da. Musi być jakieś inne wyjście, ale nie mam pojęcia gdzie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem