Wątek zamknięty
[#1] Jeszcze jedno
Czy można w ogóle jeszcze gdzieś znaleźć gry Agent Czesio i Zenek Saper? (i czy w ogóle warto ich szukać? :P) Mam sentyment do takich polskich klimatów.
[#2] Re: Jeszcze jedno

@Bwele, post #1

Zenek Saper - MACD 3 szukaj na allegro. (zostalo jeszcze 3 dni)

Ostatnia modyfikacja: 08.07.07 00:07
[#3] Re: Jeszcze jedno

@Bwele, post #1

Szukaj autorów , zrób wywiad załatw zgody na publikacje i puszczaj w dziale rodzynki na ppa !!

Benedykt

[#4] Re: Jeszcze jedno

@Norbert, post #2

Mam to, ale działać mi nie chcę.

[#5] Re: Jeszcze jedno

@Bwele, post #1

Jeszcze jedno rozpoczęcie tematu wątku w idiotyczny sposób nikomu nic nie mówiący, a będzie kilkudniowy czas na zapoznanie się z regulaminem i zasadami panującymi na forach.

[#6] Re: Jeszcze jedno

@mailman, post #5

Bardzo przepraszam, że jestem takim idiotą...
Wiem, naraziłem wielu ludzi na kliknięcie w temat posta, żeby dopiero tam mogli zobaczyć, o czym on jest. W dodatku nadałem mu idiotyczny tytuł.
Przepraszam wszystkich, którym sprawiłem tym kłopot, obiecuję poprawę i pisanie tytułów nieidiotycznych i wszystkomówiących.

Ostatnia modyfikacja: 08.07.07 11:58
[#7] Re: Jeszcze jedno

@Bwele, post #6

O mój Boże!
Chyba nikt nigdy nie przepraszał kogoś na tym forum? ;)

[#8] Re: Jeszcze jedno

@Bwele, post #6

Bardzo przepraszam, że jestem takim idiotą...

No i sie czlowieku zdemskowales. Jezeli jestes idiota (i tak twierdzisz), to masz w glowie wiecej niz sie ci wydaje. Ciekawe :P
Albo... :P
[#9] Re: Jeszcze jedno

@Andrzej Drozd, post #8

No, idiota - SzaryWilk.

[#10] Re: Jeszcze jedno

@DanielJ., post #9

Ostatnie trzy posty dwóch użytkowników są całkowicie niezwiązane z tematem i w dodatku ciągną niepotrzebną dyskusję. Sądziłem, że temat sam "umrze", ale jak widzę niektórzy lubią żyć na podwyższonych obrotach z nadzieją co zrobi moderator.

Zamykam wątek.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem