[#14]
Re: W co byscie zagrali na ami
@SzaryWilk,
post #1
Z nowości... nic... nic ostatnio ciekawego nie wychodzi, coraz lepsza grafika i coraz gorsze popluczyny starych tytolow, niedlugo w kazdej grze beda przemieszane elementy z kazdej innej ktora wczesniej sie sprzedawala, kiszka straszna.
Ja tam zaopatrzylem sie w kilka sprzetow, i jest git, nie narzekam na brak gierczenia.
Ze staroci,
- CD32 (polecam ze wzgledu na muzyke)
Superstardust
Jetstrike
Liberation CD32 (chyba jedyna gierka obok Microcosm specjalnie przygotowywana z mysla o Cd32, piekna, wciagajaca jak diabli, uwielbiam cyberpunk)
- SNES
Donkey kong country 1,2,3 (gierki super chociazby za mozliwosc wielokrotnego przejscia)
Donald Cold shadow (trudna i fajna)
-Classic Amiga
Payback (Jak masz orginal to uslyszysz dodatkowo swietny soundtrack)
Onescapee (love it or hate it)
-GBA
Advance wars (sama jednynka zapewni wiele godzin zabawy)
Mario superstar saga (Czad, przechodze ja juz ktorys raz, historia, muzyka, efekty, rysunki, animacje, cud miod i orzeszki)
-GB mono
game and watch gallery (cos co tygryski lubia najbardziej)
-Nes
Banana Prince (chyba najfajniejsza platformowka w jaka gralem na tej platformie)
Nenketsu soccer, ice chockey i inne z Kunio Kunem (te gry sie po prostu nie starzeja, mam je emulowane na GBA na karcie MP2SD, zawsze pod reka :))
-PC
Prince of persia (klimat i grafika, nastepne czesci stracily juz to cos... jedynka jak najbardziej na tak)
Glupki z kosmosu (Kolejny love it or hate it, w polskiej wersji jest duzo humoru, nietuzinkowa, nie za dluga, nie za krotka, w sam raz)
-PSO
Gran turismo 2 (taaak, na razie czesc ktora mnie najbardziej wciagnela)
Ghost in the shell (az milo naparzac w przyciski az dym leci)
-PS2
Tekken 5 (ujdzie w tloku, cakiem ladna grafika, nie za trudne kombosy i specjale, sporo postaci...)
Burn out 3 (na dwoch gierka nabiera kolorkow)