[#1] Nowe mapy do Benefactora
Do data-dysku dołączyłem dwie pozycje: "DRAGON'S LAIR" i "BRING YOUR ITEMS".
Mapy przedstawiają się następująco (według poziomu trudności):

"DRAGON'S LAIR",
"BRING YOUR ITEMS",
"HAUNTED GOLD MINE",
"DIAMOND MINE",
"SWITCH ORDER".

i zamykają mapy do świata Underworld. Ten pakiet map jest dostępny za darmo (freeware). Pozostałe 25 map, które dopiero stworzę w ciągu nadchodzących paru miesięcy będzie dostępny za opłatą (shareware). Oceńcie proszę te mapy i powiedzcie czy Wam się podobają. W tych mapach wprowadziłem kilka nowatorskich zagadek.

Ściągnijcie je tutaj:
http://minniatian.republika.pl/Benefactor/Files/DATADISK.LHA

[#2] Re: Nowe mapy do Benefactora

@Minniat, post #1

Dla mnie jest już świetnie, że takie mapy wychodzą.

Czym się różni ten datadisk od poprzedniego? A może na PPA wydzielić podstronę, na której wszystkie te datadiski będą zebrane?

Pytania techniczne - czy nie ma sposobu na to, aby w datadisku było więcej niż tylko te kilka poziomów? Czy nie da się połączyć pierwszego datadisku z tym obecnym? Mam nadzieję, że te 25 map będzie w jednej paczce, a nie w czterech różnych.

[#3] Re: Nowe mapy do Benefactora

@mailman, post #2

Ten dysk różni się od ostatniego tak jak wspomniałem wprowadzeniem prostych dwóch map.
Jakiś czas temu wprowadziłem też super mapę "SWITCH ORDER", która jest dosyć trudna.

Oczywiście, że pracuję nad jednym data-diskiem i 25 pozostałych map będzie w jednej paczce z z obecnymi mapami! Każdy świat zawiera 5 map.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem