[#1] szukam gry
Szukam gry sportowe, a mianowicie olimpiady zimowej, wiele nie pamietam, tylko ze byl fajny bobslej i sanki w 3d, pamietam tez ze jak byly zjazdy narciarskie to mozna bylo wybrac jedna z trzech tras. Jesli ktos z was pamieta jaki mogl byc tytul tej gry to stawiam piwo:P

[#2] Re: szukam gry

@Banderas, post #1

Nie miałem przyjemność nigdy zagrać w takową na Amidze, ale może poszukaj na HOL/LA kluczowych słów jak "winter" czy "olympic", może "sport"?

[#3] Re: szukam gry

@Banderas, post #1

hmm,a nie prerenderowane sanki w 3d?;)
chyba byla jakas polska gra tego rodzaju.
tytulu nie podam,ale jak Snooney podal slowa kluczowe to bedzie ci latwiej;)

[#4] Re: szukam gry

@Banderas, post #1

http://hol.abime.net/1734 - Winter Supersports 92 - to chyba to, na pewno sa 3 trasy zjazdowe i bobslej tez jest, przy okazji jakieś inne konkurencje były :)

MAm nadzieje ze chociaz raz pomogłem :p

Ostatnia modyfikacja: 25.07.07 03:37
[#5] Re: szukam gry

@Mir3k, post #4

dzieki o to mi chodzilo piwo

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem