[#1] Legion, Gobi software
Witam, jestem posiadaczem amigi od jakiś kilkunastu lat,lecz kiedy nadeszła smutna era PC przyjacółka poszła w kąt. Tęskniłem przez wiele lat za grą Legion, która była moją ulubioną i wczoraj natknąłem się na stronę PPA. To tyle ze wstępu:P

Proszę was o pomoc, gdyż posiadam oryginalną wersję gry natomiast niestety nie posiadam instrukcji do niej (co jest niezbędne), nie umiem uruchomić zamieszczonego tutaj pliku w .LZX, pomóżcie!
[#2] Re: Legion, Gobi software

@mihaels, post #1

Czytałeś co jest napisane na głównej stronie Rodzynek, z których pobrałeś grę? Tam jest rozwiązanie Twojego problemu.

[#3] Re: Legion, Gobi software

@mailman, post #2

Dzięki wielkie, poradziłem sobie i mogę spokojnie zasiąść do Legiona... :D

Nie czytałem Rodzynka, bo na stronę z Legionem wszedłem bezpośrednio z google
[#4] Re: Legion, Gobi software

@mihaels, post #3

moze ktos zrobilby kontynulacje
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem