[#1] Benefactor plansza WEIGHTWATCHERS
Witam jak w temacie problem z 29 poziomem WEIGHTWATCHERS 2 windy i 2 kamienie jak to przejść może ktoś mi wytłumaczyć??

Był już taki temat uzytkownik mailman na niego odpowiedzial tak

1. Weź klucz i otwórz drzwi
2. Weź kolejny klucz i zostaw go obok klatki
3. Zabierz kamień, który leży obok windy (ale nie wchodź na windę!)
4. Zabierz farbę, a kamień umieść dokładnie nad prawą windą (półkę wyżej)
5. Uruchom maszynę
6. Weź kolejny klucz i umieść go na górnej gałęzi
7. Otwórz klatkę, przy której zostawiłeś klucz
8. Przeskocz z nim na lewo i zabierz klucz, który zostawiłeś na gałęzi
9. Wejdź na lewą windę i czekaj
10. Klucz wykorzystaj na dole, wróć na lewą windę i czekaj
11. Wajchą na górze wciągnij dwóch kolesi

ale mam problem z tym

Zabierz farbę, a kamień umieść dokładnie nad prawą windą (półkę wyżej)

no i jak zostawiać np przedmiot ?? da sie?? chodzi mi czy można go położyć w każdym miejscu czy tylko zamieniać np klucz zamienia na klucz tam gdzie leżał.

Proszą o odp

A i jeszcze takie pytanie jest 4-rty dysk bo mam tylko 3 emulowane ma ktoś namiary na 4-rty??

Ostatnia modyfikacja: 11.08.07 11:49
[#2] Re: Benefactor plansza WEIGHTWATCHERS

@gabber2003, post #1

Był już taki temat uzytkownik mailman na niego odpowiedzial tak

I dlaczego tam tego nie napisałeś, skoro temat był?

no i jak zostawiać np przedmiot ?? da sie??

Dół + fire

A i jeszcze takie pytanie jest 4-rty dysk bo mam tylko 3 emulowane ma ktoś namiary na 4-rty??

Czwarty dysk to dysk z dodatkowymi etapami. Taki dysk oficjalnie nigdy nie wyszedł, ale jest człowiek, który stworzył edytor i taki dysk nieoficjalnie jest dostępny. Przeszukaj forum, bo wątek był wiele razy poruszany.

[#3] Re: Benefactor plansza WEIGHTWATCHERS

@mailman, post #2

ok spoko dlatego Zamieściłem nowy temat żeby był zauważalny zależało mi na szybkiej odpowiedzi bardzo dziękuje i przepraszam za kłopot

[#4] Re: Benefactor plansza WEIGHTWATCHERS

@gabber2003, post #3

Pisząc nowy post nawet i w stuletnim temacie, uzyskałbyś jego tytułową treść na liście ostatnich postów napisanych na forum. ;)

[#5] Re: Benefactor plansza WEIGHTWATCHERS

@gabber2003, post #3

Każda kontynuacja, nawet starego tematu, sprawia, że staje się on pierwszym w kolejności w dziale i jest zawsze zauważalny przez tych, co chcą go zauważyć! Jestem z jednej strony zszokowany, a z drugiej strony załamany, że ktoś może o tym jeszcze nie wiedzieć lub jeszcze nie zauważył!

[#6] Re: Benefactor plansza WEIGHTWATCHERS

@mailman, post #5

Ok dziękuje za pomoc będę pamiętał i przed zakładaniem nowego tematu postaram sie najpierw znaleść to co mnie trapi jeszcze raz dziękuje za pomoc

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem