[#1] Zloty graczy (jak scenowców)
Powziałby się ktoś, żeby zorganizować zlot graczy i rozegrać turnieje. Marzy mi się to jak i kafejka internetowa z Amigami, gdzie będzie można pograć i posurfować w necie. Amiga ma wiele gier multi-player. Np. Liga Gloom lub Liga Napalm etc. Byłaby wspaniała zabawa. Myśle, że organizator się znajdzie (tak jak jest z imprezami scenowymi)!

[#2] Re: Zloty graczy (jak scenowców)

@Minniat, post #1

No to czekamy aż otworzysz kawiarenke internetową z amigami i będziesz robił turnieje ami-gier w ami-multipalyer

[#3] Re: Zloty graczy (jak scenowców)

@Minniat, post #1

Moze najpierw dokończysz swojego rtsa? a potem pogadamy ;)
[#4] Re: Zloty graczy (jak scenowców)

@Minniat, post #1

Już to widze przy każdym stanowisku a1200(do neta, niech poznają amige xD) i normalny piec(do grania, dla maniaków cs-a :D)

[#5] Re: Zloty graczy (jak scenowców)

@Minniat, post #1

A ja myślę, że to wcale nie jest takie głupie. Tzn może nie na jakąś wielką skalę, ale kiedyś np poważnie zastanawiałem się nad maluśkim stanowiskiem ze swoją A1200 + TV co by pogiercować w klasyki (które ostatnio są na topie, nawet na next-genach) czy popuszczać demka. Brak wiary w siebie, brak wsparcia kogokolwiek z doświadczeniem oraz moja praca skutecznie mi to uniemożliwiły.. ;(

No i poza tym to zdarzają się takie gierc-spotkanka u ludzi w mieszkankach. Ostatnio było coś takiego nawet publicznie i była też fotorelacja na PPA. :]

[#6] Re: Zloty graczy (jak scenowców)

@Kubal, post #3

Z moim RTSem nie jest tak, źle (mam mnóstwo materiału na dysku do wykorzystania), ale ostatnio moja Amiga doznała usterek w dziedzinie grafiki gdy alokuję czysty ekran podwójnie buforowany na ekranie wyświetlają się śmieci. Mój edytor do Benefactora ma skaszanioną mapę od pasa w górę. W WB też pojawiają się okrojone ikonki. Pragnę za kilka dni zmienić jej płytę główną (skorzystam z nowopowstałego serwisu InfoSerwis w Warszawie).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem