[#1] WHDload+060
Otoz mam problem z wieloma grami na a1200 z 060 i WHDload. Wieszaja sie, nie odpalaja, chodzi tylko dbrobna czesc. Te same na WinUAE dzialaja. Probowalem wylaczyc Cache, wywalalalem rozne latki z SS i dalej problem..udalo sie komus pogodzic stare gry z 060?

[#2] Re: WHDload+060

@MrT, post #1

Dla 060 w WHDLoad jest wbudowana obsługa specjalnych funkcji tego procesora. Pokombinuj, zgodnie z dokumentacją, uruchamiać z opcjami: BranchCache, StoreBuffer, SuperScalar, ChipNoCache.

[#3] Re: WHDload+060

@MrT, post #1

Po prostu nie stosuj najnowszej wersji 16.7 (z 060 źle współpracuje!!), tylko 16.4 i wszystkie problemy znikną.

[#4] Re: WHDload+060

@MrT, post #1

Witam,

Mnie interesuje czy nie chodzą Ci moje instalki. Jeśli cosik sprawdzałeś co ja ukułem i nie chodziło to poprosze o info. Dziękuje

Pozdrawiam

[#5] Re: WHDload+060

@asman, post #4

Jak pisałem wyżej, wersja 16.7 strasznie gryzie się z 060 i jeżeli cokolwiek udało sie uruchomić, to nie dało się wyjść. A po zmianie na 16.4, wszystko wróciło do normy. Więc Twoje intalki pewnie są ok, WHD 16.7 nawala.

[#6] Re: WHDload+060

@elt, post #5

Panowie, szujkalem wersji 16.4 i nigdzie nie moge znalezc:(( Na dysku juz jej nie mam:(( Poratujcie:(..

asman - jak instalne 16.4 i problemy beda, na pewno sprawdze, czy ktoras instalka nie pochodzi od Ciebie.

[#7] Re: WHDload+060

@MrT, post #6

http://www.whdload.de/whdload/old-whdload/ - do woli, którą chcesz.

[#8] Re: WHDload+060

@mailman, post #7

:D..jestem chyba przemeczony:)

[#9] Re: WHDload+060

@MrT, post #6

Witam,

jak instalne 16.4 i problemy beda, na pewno sprawdze, czy ktoras instalka nie pochodzi od Ciebie.

Bardzo dziękuje i proszę o info w razie kłopotów.

Spróbuj też zainstalować najnowszą wersję WHDLoad i wypróbuj opcje dla 060 ( szczególnie nocache ).

Pozdrawiam

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem