[#1] Joy Skorpion
Witam,
kupiłem z drugiej ręki joya Skorpion i mam jeden problem - jak odwrócić go w pozycję do postawienia na stole? Teraz mam w pozycji do trzymania, a chciałbym inaczej...

[#2] Re: Joy Skorpion

@madman15, post #1

Pytanie już nieaktualne. Dla potomnych - trzeba podnieść ten pierścień pod rączką i przestawić na drugą pozycję (są odpowiednie otwory w obudowie joya).
[#3] Re: Joy Skorpion

@madman15, post #1

1. Podciągnij do góry pierścień na części joysticka z przyciskiem i przytrzymaj go w takiej pozycji.

2. Przekręć dolną część do położenia poziomego (tylko nie pamiętam od czy do siebie - ale możliwość jest tylko jedna).

3 Gotowe.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem