[#1] Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars
Witam
Czy ktoś mógłby przysłać mi Save z możliwością lotu na Mars?E-mail na PRIV
Dziękuje
[#2] Re: Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars

@kamil88, post #1

Ewentualnie,jakiego edytora najlepiej użyć i jaki plik trzeba przerobićżeby mieć wynalazek "Cydonia or Bust"?
[#3] Re: Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars

@kamil88, post #1

W wersji ECS kiedyś bawiłem się w pokręcanie parametrów żołnierzy. W AGA już tego nie uprawiałem, bo to było bez sensu (poza tym inna budowa plików zapisu stanu gry). Więcej radochy sprawia przejście gry bez sztuczek.

[#4] Re: Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars

@kamil88, post #1

Przejdź sam. Rozbuduj X-COm, atakuj wrogie bazy i największe statki gdy wylądują. Usypiaj dowódców i jak najwięcej obcych, którzy urzędują na najwyższych piętrach statków UFo i w centrum bazy. Potem badasz, badasz i w końcu kiedyś dojdziesz do Marsa. A jaka frajda!

Gra nadal bardzo grywalna :)
[#5] Re: Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars

@aMifan, post #4

Aby opracować lot na Marsa, konieczne jest zdobycie żywego Commandera i przesłuchanie go, a tacy tylko w bazach obcych urzędują.

Nietrudno ich tam znaleźć (siedzą w centrum dowodzenia), ale rzadko kiedy są bez "ochrony". Stun bomb launcher niezbędnym ekwipunkiem przy pacyfikacji obcej bazy.

[#6] Re: Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars

@mailman, post #3

dokladnie,ilez to frajdy daje ta starutka gra:D

[#7] Re: Ufo AGA - Save z możliwością lotu na Mars

@GumBoy, post #5

GumBoy napisał(a):

> Aby opracować lot na Marsa, konieczne jest zdobycie żywego
> Commandera i przesłuchanie go, a tacy tylko w bazach obcych
> urzędują.
Mała poprawka. Commanderzy znajdują się też na pokładzie największych UFO (battleshipów).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem