[#1] WHDLoad - rejestracja
Witam,
chodzi mi po głowie myśl zarejestrowania pamietu WHDLoad, jednak jest jeden zasadniczy problem - cena :) Postanowiłem napisać mejla do autorow z pytaniem czy nie dałoby sie obniżyć ceny jeśli pakiet kupiłoby więcej osób, jednak pytanie brzmi - ile? Czy ktoś jeszcze byłby zainteresowany zakupem?
[#2] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #1

ja jestem zainteresowany.

[#3] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #1

Czyli tak w ogóle to ile wychodzi teraz?
Bo jam szczęśliwym posiadaczem pakietu zakupionego w wielo użytkownikowej promocji, dzięki staraniom mailman'a - dzięki Seba! :)

[#4] Re: WHDLoad - rejestracja

@5h00n4y, post #3

Teraz to jest 30 dolarów, 20 euro lub 15 funtów, czyli ogólnie około 75 złotych. Ja byłbym skłonny dać jakieś 40-50.
[#5] Re: WHDLoad - rejestracja

@5h00n4y, post #3

ja tez zarejestrowalem kolo 90zl wyszlo.bylo warto.polecam
[#6] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #4

Dokladam sie również ;)

[#7] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #4

Rejestracja nie załatwia wszystkich problemów.Trzeba mieć jeszcze oryginalne dyskietki/obrazy gier...co niektórych zwłaszcza

[#8] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #1

A ja właśnie zarejestrowałem Whdload tzn. wpłaciłem pieniądze 30.11.2007 i ciagle nic, czekam na maila z kluczykiem.
Na stronie jest napisane że przeważnie trwa to 3-4 dni robocze.

Czy ktoś kto zarejestrował Whdload i otrzymał klucz może mi powiedzieć jak długo czekał na maila z kluczem?

[#9] Re: WHDLoad - rejestracja

@skobry, post #7

skobry napisał(a):

> Rejestracja nie załatwia wszystkich problemów.Trzeba mieć
> jeszcze oryginalne dyskietki/obrazy gier...co niektórych
> zwłaszcza

Łii tam, są różne Back2rootsy itp. sprawy, znalazłem nawet serwis z grami już zainstalowanymi whdloadem. Ale np. taki Lotus 3 wymaga pełnej wersji whd, bo inaczej protestuje.
[#10] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #9

"Fears" także :)

Ostatnia modyfikacja: 10.12.07 08:48
[#11] Re: WHDLoad - rejestracja

@Sir_Lucas, post #8

Czy ktoś kto zarejestrował Whdload i otrzymał klucz może mi powiedzieć jak długo czekał na maila z kluczem?

Wpłaciłeś pieniądze 30.11.2007. To był piątek. Pieniądze pewnie wyszły dopiero w poniedziałek (03.12.2007), chyba, że przelew zrobiłeś rano. Zanim doszły do Niemiec (to trwa około 4 dni) i mamy już koniec tygodnia. Choć z drugiej strony dzisiaj jest już 10.12. Na Twoim miejscu napisałbym do Berta z zapytaniem czy otrzymał pieniądze. Sprawdź też jakieś filtry antyspamowe poczty, czy przypadkiem nie zblokowały przesyłki.

[#12] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #11

Hej, odezwałem się na GG ale milczysz jakoś.
Kiedyś prowadziłeś punkt rejestracyjny na ppa.pl , jeszcze "wisi" że 3 osoby są chętne do rejestracji. Czy to dalej aktualne? Jeśli tak pokieruj ich do tego tematu.
[#13] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #12

Nie wiem skąd masz informacje o trzech osobach chętnych. Dział Rejestracja jest zawieszony i nawet nie ma do niego odnośnika na naszym portalu.

Nie zajmuję się już rejestracjami.

[#14] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #13

Da się znaleźć w ten czy inny sposób :) Odnośnika na serwerze nie ma, ale strony dalej są.
Dzięki za odpowiedź.

Aha, jakby ktoś chciał coś zarejestrować, to w sumie mógłbym zająć się rejestracją, z tym że na razie nawet z autorem whdload skontaktować się nie mogę.

Ostatnia modyfikacja: 10.12.07 10:45
[#15] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #14

Da się znaleźć w ten czy inny sposób Odnośnika na serwerze nie ma, ale strony dalej są.

Przez Web Archive wiele można znaleźć, tylko niekoniecznie aktualnego. Web Archive przechowuje jeszcze wersję portalu w wersji HTML. Nie chcesz chyba mi powiedzieć, że tam właśnie znalazłeś :)

Aha, jakby ktoś chciał coś zarejestrować, to w sumie mógłbym zająć się rejestracją, z tym że na razie nawet z autorem whdload skontaktować się nie mogę.

Sprawdź filtry antyspamowe. Ja z nim mailuję codziennie i nie mamy problemów.

[#16] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #11

Przelew zrobiłem o 10 rano. Napisałem maila 7 grudnia, niestety żadnej odpowiedzi.

Czy można się jakoś inaczej z tym Panem skontaktować? Czy ma jakiś inny adres mail?

[#17] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #15

Sprawdziłem filtry anyspamowe. Nic mi nie blokuje, maili też nie odbija.

[#18] Re: WHDLoad - rejestracja

@Sir_Lucas, post #16

A z jakiego adresu w ogóle maile wysyłasz? O2.pl to konta spamerskie i raczej on może mieć blokadę na Ciebie. Napiszę do niego i zapytam czy coś mu o tym wiadomo.

[#19] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #15

Gdzie tam web archive. Wchodzisz w http://www.ppa.pl/rejestracja/ i voila.
[#20] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #15

mailman napisał(a):

> Sprawdź filtry antyspamowe. Ja z nim mailuję codziennie i nie
> mamy problemów.

Hmm, może wywaliłem przez nieuwagę, ale nie sądzę... Mam konto na gmailu.
[#21] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #18

Mój adres to właśnie o2.pl, jest w profilu. Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś napisał do niego w moim imieniu :D

Chyba czas przejść na gmaila.

Ostatnia modyfikacja: 10.12.07 11:39
[#22] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #1

jestem za, jakby były jakies detale gotowe to czekam :)

[#23] Re: WHDLoad - rejestracja

@Sir_Lucas, post #21

Problemem był adres mailowy. W skrzynce powinieneś mieć już wszystko co trzeba.

Dobra rada dla innych: nie używajcie w kontaktach z autorem skrzynek w domenach o2.pl i tlen.pl. Jak widać po przykładzie kolegi, maile nie dochodzą do Was.

[#24] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #23

Bardzo dziękuję za pomoc. Wszystko jest już w skrzynce. Kluczyk jest, wszystko pięknie. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. OK

[#25] Re: WHDLoad - rejestracja

@mailman, post #23

Mógłbyś się spytać wepla o to, czy mejl ode mnie (damian.karwot@gmail.com) doszedł? Jakby był jakiś inny kanał kontaktu z nim (irc, ICQ, MSN itp.) to jeśli możesz to podaj mi też.
[#26] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #1

Uwaga, ostatnia szansa na rejestrację! Proszę o kontakt każdego kto chce to zrobić.
Ostateczna cena pakietu to 10 euro, zatem zbieram po 40 złotych. Każdy rejestrujący otrzyma unikalny klucz.
[#27] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #1

no to oficjalnie - dziekuję bardzo :)

[#28] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #26

Zgłosiły się do mnie osoby wyrażające chęć rejestracj pakietu WHDLoad, zatem podejmuję się tego ponownie.
Warunek tańszej rejestracji - zbiorę 4 osoby. Na 90% już tyle mam, jeśli ktoś jeszcze chce nabyć klucz do tego pakietu - proszę to napisać w tym temacie.
Koszt klucza - 40 zł od osoby, płatne na wydzielone konto w mBanku. Od każdego kupującego potrzebuję też następujących danych: imię i nazwisko, adres zamieszkania i e-mail, dane te można wpisać w tytule przelewu na przykład. Każdy rejestrujący otrzyma bezpośrednio od Berta Jahna (wepl) imienny klucz do WHDLoad.
Zainteresowanych proszę o kontakt - mejl, tlen, GG, czy cokolwiek co mam w profilu zapisane.
[#29] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #28

Odpalanie gier bez tego fajowego okienka wyskakującego na początku... Już za nim tęsknię. ;)
A na poważnie to wpisz mnie na listę i dzięki, że Ci się chce.
[#30] Re: WHDLoad - rejestracja

@madman15, post #28

01.05.08

Ja.

PS. Juz sie przestraszylem ze to jakies stare kebaby ("wytworni nie bede "reklamowal").

DODANE: No, dobra, "niesumiennych partyzantow informuje, ze "Ja" to z 7 (i tez maja). A fakt powyzszy, dotyczy przewaznie tego, ze sprawdzam date postu :P

Ostatnia modyfikacja: 02.05.08 04:25
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem