[#1] poszukuje flashback/alien breed 2 i Tower Assault/A600/krakow
NIe wiem czy to dobry dzial, w kazdym razie to moj pierwszy post i prosze o wyrozumialosc.

Poszukuje gier jak w temacie jesli ktos je posiada to prosze o info.
Najlepiej jesli mieszka w krakowie (czyli tam gdzie ja), jesli nie to zawsze pomocna jest poczta polska.

Dawno temu mialem mozliwosc grania w alien breeda dwojke i trojke(tower assault), niestety juz nie , na szczescie dalej posiadam sprawna a600, swoja droga z dwiema myszkami i joystickami (z tym ze jeden joystick to taki potwor barona frankiego, naprawde, ma dwie wystajace sruby po bokach szyi).

W kazdym razie juz nie wiem od ilu lat boleje ze nie moge sobie popykac w wymienione powyzej giery. Pomozecie????

Ostatnia modyfikacja: 26.12.07 23:26

Ostatnia modyfikacja: 26.12.07 23:28
[#2] Re: poszukuje flashback/alien breed 2 i Tower Assault/A600/krakow

@GGR, post #1

Alien Breed został udostępniony do pobrania z BTTR i Dream17.com

Co do reszty, serwisy aukcyjne Twoim przyjacielem.

I dodatkowo regulamin forum.

[#3] Re: poszukuje flashback/alien breed 2 i Tower Assault/A600/krakow

@mailman, post #2

O dzieki, a tak z ciekawosci, z tymi serwisami chodzi ci o alien breeda 1?
Bo jedynke akurat posiadam, niemniej zalezy mi aby grac w gierki na amidze,

Zadnym specjalnym sprzetem/ oprogramowaniem nie dysponuje, z reszta nawet jakbym je posiadal to nie umial bym z niego korzystac ..

Jeszcze jakby ktos mial superfroga, wszyscy o nim pisza-jaka to gra wspaniala, a ja w zyciu jej w akcji nie widzialem.
Z takich znanych mi gier ktore bardzo lubie, to chetnie popykal bym sobie w cannon foddera 1.
2 dalej mi dziala, a gralo sie swietnie. W kazdym razie w jedynke jeszcze na amisi nie gralem.

Ostatnia modyfikacja: 27.12.07 10:44

Ostatnia modyfikacja: 27.12.07 10:45

Ostatnia modyfikacja: 27.12.07 11:01
[#4] Re: poszukuje flashback/alien breed 2 i Tower Assault/A600/krakow

@GGR, post #3

Problem.

Apeluje do osoby ktora sie ze mna kontaktowalaq mailowo o kolejna wiadomosc. Z pewnego powodu stracilem dzis cala zawartosc skrzynki pocztowej i nie mam mozliwosci kontynuowania korespondencji (nie znam ani nicka ani adresu mailowego). !!!!

Ostatnia modyfikacja: 29.12.07 23:42
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem