Wątek zamknięty
[#1] Mortal Kombat 2 dyskowy
Z gory przepraszam za to co napisze, ale swego czasu daaawno temu scena wydala pare wersji MK1 na Amige. W dawnych czasach majac A600 kolega z A1200 smiejac sie ze mnie twierdzil iz MK by Fairlight jest na 3 dyskietkach (2 standardowe i jedna do boot`u) i nie dziala na 1 MB ramu. Co bylo prawdą... niestety. Jednak wydano jakas latke lub poprawiona wersje MK by Fairlight na dwoch dyskietkach ktora DZIALALA na 1 MB ramu (pamietam ze po dluzszym czasie grania kaszanil sie w niej lekko dzwiek). Niestety wersja ta jest dla mnie nieosiagalna obecnie. Baza ToSec (przepraszam ze ja tutaj przywoluje) niestety ma same release`y na 3 dyski. Niestety jedyna Amiga jaka mi sie ostała to standart A500 z 512 KB rozszerzeniem :) (BTW podziekowania dla Rafaela z krk za nagranie mi Hombre).

Moje pytanie jest nastepujace - czy ktos z Was mialby moze ten 2 dyskowy release w swojej kolekcji :)? Bardzo bylbym wdzieczny poniewaz moim ulubionym MK jest MK1 i to wlasnie na Ami :) Nie chce juz grac na UAE bo to nie to samo...

P.S. Sam jestem zagorzalym wrogiem piractwa jednak oryginal MK1 jest obecnie nie do kupienia.

[#2] Re: Mortal Kombat 2 dyskowy

@miroll, post #1

Nie wiem o co ci tak naprawdę chodzi. Sama gra jest już od dawna do ściągnięcia za darmo. Na przykład tutaj:

[odnośnik usunięty]
[#3] Re: Mortal Kombat 2 dyskowy

@aMifan, post #2

Nie mam pojecia gdzie zdobyc wersje 2 dyskowa!Ale wiem jak odpalic wersje 3dyskowa na 1mb!!!!DZIALA NA 100000% wiem bo sam to wymyslilem i tak gralem na a500+ z 1mb dawno dawnooo temu!Odezwij sie na priv!pozdro

[#4] Re: Mortal Kombat 2 dyskowy

@deejayremix, post #3

Dla pocieszenia jednak znalazlem jeszcze w swoich zbiorach oryginalna 2 dyskowa wersje!!!pozdro

[#5] Re: Mortal Kombat 2 dyskowy

@deejayremix, post #4

Kurcze dostalem wersje 3 dyskową - ale to niestety 2 dyskowy IPF zrobiony z oryginalu a jak wiadomo nie sposob tego przekonwerstowac na ADF i w efekcie na normalna A500.

Poszukiwania nadal w toku , dzieki z gory za pomoc.

[#6] Re: Mortal Kombat 2 dyskowy

@miroll, post #5

TrackWarp
http://www.ppa.pl/newsy/komentarze.php?p=3091&more=1&c=1
[#7] Re: Mortal Kombat 2 dyskowy

@miroll, post #5

@aMifan

Nie wiem o co ci tak naprawdę chodzi. Sama gra jest już od dawna do ściągnięcia za darmo. Na przykład tutaj:

@miroll

Poszukiwania nadal w toku

Tu można kupić

I wątek uznaję za zamknięty.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem