[#1] Aktualizacje Exodus TLW
Czy są jeszcze dostępne aktualizacje dla gry Exodus The Last War (w tym ExodusPackV20.lha)?

Strona Akson nie działa...

Gdyby ktoś posiadał w swoich zbiorach plik(i)

ExodusGFXUpgrade.lha (patch v1.2, ~270 kB)
ExodusPackV21.lha (patch v2.1, ~200 kB)
EXODUSGF.LZH (exec dla kart graficznych bez obsługi CD, ~80 kB)
EXODUSAG.LZH (exec dla kości AGA bez obsługi CD, ~80 kB)
setup.lha (nowa wersja SetUp, ~30 kB)
ExodusPackV20.lha (wersja dla MOSa, ~190 kB)

to prosiłbym o ich przesłanie na mój adres email.

[#2] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@lord_spider, post #1

Nie wiem czy to jest legalne. Ja swoją aktualizację otrzymałem majlowo od autorów gry. Spróbuj ich poszukać.
[#3] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@kmilota, post #2

Przeciez zalegaly na stronie autorow, wiec pewnie bez problemu mozna je podeslac.

[#4] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@Fazior, post #3

Właśnie nie zalegały. Trzeba było wysłać do nich kartę rejestracyjną. No chyba że się to zmieniło, ale nic mi o tym nie wiadomo. Zresztą jakby tak było, to dalej byłby ten patch dostępny na sieci.
[#5] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@kmilota, post #4

Te mecyje z aktualizacją przez maila były tylko tuż po wydaniu gry.
Niedługo potem były one swobodnie dostępne na stronie gry.
Zwłaszcza ostatni rok jak autorzy wysprzedawali ostatnie posiadane komplety Exodusa na allegro po 23 zł
Tu jest taka aukcja
http://www.allegro.pl/item288925306.html

@lord_spider
Spróbuj napisać do tego człowieka z allegro co sprzedaje te gry - to jeden z autorów, więc może podeśle Ci wszystkie aktualizacje.

Ostatnia modyfikacja: 07.01.08 09:13
[#6] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@kmilota, post #4

Prawie wszystkie patche i nie tylko były dostępne na stronie gry, niestety nie ma jej już w sieci, ale zawartość (oprócz plików) załapała się do archiwum internetowego.

Natomiast wersja MOS była kiedyś dostępna na PPA, co się z nią stało?

Dzięki za info o Allegro, napiszę do Sprzedającego.

[#7] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@lord_spider, post #6

Swego czasu zmienił się po prostu katalog z plikami:

http://www.ppa.pl/artykuly/download/ExodusPackV20.lha

[#8] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@grxmrx, post #7

Wow, co za miła niespodzianka! Dzięki dzięki dzięki OK

[#9] Re: Aktualizacje Exodus TLW

@lord_spider, post #8

BTW. Exodus to BARDZO dobra gra, jestem zadowolony z pudełka, całego wykonania. Szkoda tylko, że tak mało chłonny rynek.. Husaria się nie ukazała. Pozdrawiam autorów!!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem