[#1] Gry na 060 jakie polecacie ?
no wlasnie sa jakies fajne gry na 060 ? Czy sa jeszcze dostepne w sklepach/sieci ??

[#2] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@PrzemasIII, post #1

Jezeli cos nie dziala lub chcesz aby bylo szybciej w niektorych grach, to poszukaj patchy na Aminecie. Specjalnie (tylko) dla 060 nie ma. Sa przy okazji.
[#3] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@Andrzej Drozd, post #2

E? O ile dobrze pamietam, to Earth 2140 wymaga 060, żeby się w ogóle uruchomić...

[#4] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@PrzemasIII, post #1

Vipeout 2097, Breathless?
[#5] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@aMifan, post #4

Breathless jest klasycznym (i chyba najbardziej znanym) przykładem gry źle chodzącej na 060 - chodzi gorzej niż na 040. Aby zaczął chodzić dobrze wymaga patcha http://aminet.net/game/patch/Breathless060.lha .
[#6] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@OSH, post #3

jesli chodzi o gry które nabieraja rumienców na 060 to ja dołozyłbym jeszcze takie tytuły jak : , Quake I ,Alien Bred3D TKG II,Genetic Species, Payback + , jesli sie nie myle jest tez FreeSpace I na 060 ,wyscigi Desert Racing ,i Flying High , Duke Nukem 3D Atomic Edition (open source) , Evil's Doom SE , RTSy: Earth, Napalm oraz EXodus , zeby sie odpalic wogóle to z tego co pamietam jest przygodówka Feebles File

wiekszosc z tego wymaga równiez RTG
[#7] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@fibi, post #6

jeszcze Tales From Heaven ma z optymalizowany kod osobno dla 040 i 060
[#8] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@fibi, post #6

Evil's Doom SE wyszedł ? Zawsze miałem jakąś skopaną pierwszą wersję.
Ta SE miała być poprawiona + jakieś filmiki, ale słuch o niej zaginął. Przynajmniej dla mnie.
[#9] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@fibi, post #6

Ja dodam jeszcze Ambermoon z łatką na 060. Gra co prawda już na 040 śmiga jak głupia, ale na 060 na pewno wolniejsza nie będzie ;)

Acha, polecam poszukać wersji "odbugowanej". Wiem że taka jest, bo sam ją mam (i obecnie w nią gram) ;)

[#10] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@Solo Kazuki, post #9

Solo Kazuki napisał(a):

> Acha, polecam poszukać wersji "odbugowanej". Wiem że taka jest,
> bo sam ją mam (i obecnie w nią gram) ;)

A czy Kolega mówi o wersji niemieckiej?

[#11] Re: Gry na 060 jakie polecacie ?

@OSH, post #10

Nie, kolega nie mówi o wersji niemieckiej... :P

Ostatnia modyfikacja: 03.03.08 14:29
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem