[#1] Patche do heretica 2
Jak w tytule, skad to zassac? Linki w artykule na ppa sa zdechle, tzn. na stronie hyperionu jest nur os4, a strona titana ist nicht gefunden czy cos takiego.

[#2] Re: Patche do heretica 2

@Fazior, post #1

Jeżeli nie możesz się zarejestrować na srtonie hyperionu, to znikąd tych patchy nie ściągniesz.
A dlaczego nie zarejestrowałeś tej gry wcześniej? Ja od razu rejestrowałem HereticII i Shogo. Potem miałem bezproblemowy dostęp do uaktualnień.
[#3] Re: Patche do heretica 2

@kmilota, post #2

Mialem patche, i grywalem, ale to bylo daawno temu, przez dlugi czas nie ruszalem klasyka bo siedze sobie na pegu, ostatnimi czasy jednak znowu zaczalem grzebac w klasyku i tyle. Ps. Ja nawet os4 nie rejestrowalem, bo jestem beznetowy chwilowo. W pracy smigaja mi nieliczne strony, w tym na szczescie ppa, wiec wpelzlem tu i prosze o pomoc.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem